Goldkabel edition HDMI AOC 8K optisk
- Aktiv fiberoptisk HDMI-kabel
- Hanterar bandbredd upp till 48 Gbit/s
- Hanterar 8K upplösning
- Metallkontakter med guldplätering
- Ingen separat strömförsörjning krävs
- Klarar 4:4:4 färgrymd och HDR
- Dolby Atmos, True HD, DTS-HD MA upp till 32 ljudkanaler
- HDCP2.3, eARC, HDMI CEC
- Riktningskänslig kabel, speciell sändarände

Goldkabel edition HDMI Active Optical Cable 8K hanterar högupplösta signaler över långa längder upp till 30 meter. Signalen omvandlas till ljus och sedan tillbaka igen vilket ger en förlustfri transport mellan källa och bildvisare. Kabeln hanterare en upplösning på 8K.
[underrubrik]Aktiv optisk HDMI-kabel som passar upp till 8K signal[/underrubrik] För stora datamängder över längre avstånd så behövs en så kallad aktiv optisk kabel för HDMI, ett chip omvandlar den elektriska signalen till ljus vilket kan transportera signalen förlustfritt över långa längder. Allt sker utan att signalens kvalitet minskar. Goldkabel edition AOC 8K HDMI hanterar en datahastighet upp till 48 Gbit/sekund vilket innebär att upplösningar på 8K vid 60Hz eller 4K vid 120 Hz hanteras. HDMI format som Dynamisk HDR, HDR-10 mm hanteras likväl och den går bra att koppla till HDMI 2.1 portar.

[underrubrik]Riktningskänslig kabel[/underrubrik] Optiska HDMI-kablar har en sändardel och en mottagardel, de behöver alltså kopplas från källa till mottagare och inte tvärt om. Detta är viktigt för att de ska fungera på rätt sätt. Bra att tänka på är även att kabeln inte ska böjas allt för mycket (vilket gäller alla HDMI-kablar) trots att den har en tunn dimension.

 
Modeller
Svart 5 meter 1.690:-
Svart 7.5 meter 1.790:-
Svart 10 meter 2.750:-
Svart 15 meter 2.990:-
Svart 20 meter 1.990:-
Svart 30 meter 3.650:-


Typ:
HDMI

Används till:
HDMI mellan källa och mottagare

Kontakter:
HDMI - HDMI

Inkom i sortimentet:
2021-03-02