JBL JR310BT
- Trådlös via Bluetooth
- 30 timmars batteritid
- Upp till 15m räckvidd
- Inbyggd mikrofon
- Snabbladdning med USB-C
- Säkra för barn, max 85 dB
- Mjuka öronkuddar


JBL Jr310BT är en perfekt hörlur för de yngre lyssnarna. Trådlösa via Bluetooth upp till 15 meter, och skonsamma mot öronen med ett ljudtak på 85 dB utan att för den delen tumma på ljudkvalitet. Kompakt, hopfällbar design gör hörlurarna enkla att ha med på flyget, bilen eller bussen, och den inbyggda mikrofonen låter lurarna användas även till telefonsamtal och gaming.
[underrubrik]Stort ljud för små musikälskare[/underrubrik] JBL Jr310BT är en trådlös, färgglad hörlur med små öron i åtanke. Små öron innebär dock inte att ljudet behöver vara litet, vilket JBL bevisar med JR310BT som har en tung och träffsäker ljudbild. Den hopfällbara designen gör lurarna lätta att bära med sig, och med Bluetooth 5.0 kan man ta farväl av sladdar som fastnar och irriterar. Generös batteritid på upp till 30 timmar gör att man hinner med många timmars lyssning utan att behöva ladda, och hörlurarna är också skonsamma mot trumhinnorna med en maxvolym på 85 dB.

[produktbild]323955-jbl-jr310bt-818[/produktbild]
Lättmanövrerade, barnvänliga kontroller och mjuka öronkuddar gör användandet enkelt och bekvämt. Den inbyggda mikrofonen gör att barnen kan hålla kontakt med vänner antingen över telefon eller dator/spelkonsol. Medföljande klistermärken låter dessutom lyssnaren designa hörlurarna efter eget tycke och smak.

[underrubrik]Snabba ryck[/underrubrik] Är du halvvägs ut genom dörren och inser att hörlurarna har slut på batteri? Tack vare snabbladdning via den medföljande USB-C-kabeln får du ut hela två timmars batteritid efter bara 10 minuters laddning - dagen är räddad!

 
Modeller
Grön 490:-
Blå 490:-
Röd 490:-


Typ:
Trådlös

Frekvensomfång:
20 - 20.000 Hz

Impedans:
32 ohm

Känslighet:
90 dB

Mikrofon:
Ja

Tillbehör:
Laddkabel USB-C, klistermärken

Vikt:
0.12 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-02-18