Klipsch Cinema 600 Soundbar
- 3.1-kanals soundbar
- 10-tums aktiv och trådlös subwoofer
- Total systemeffekt 600 watt
- Robusta kabinett i riktigt trä
- Streama musik trådlöst via Bluetooth
- Dedikerad centerkanal och hornladdade diskanter
- Customtuneade dialoglägen
- Enkel inkoppling med HDMI (Audio Return Channel)
- Klipsch Connect App
- LED-bakgrundsbelyst fjärrkontroll med rörelsesensor

Klipsch Cinema 600 Soundbar är ett 3.1-kanals system med soundbar och en klassledande 10-tums aktiv subwoofer som smidigt ansluts trådlöst till systemet. Hög finish med kabinett i riktigt trä.
[underrubrik]3.1-system med kraftfull subwoofer[/underrubrik]Med Cinema 600 får du ett komplett 3.1 hemmabiosystem förpackat i en snygg och slimmad soundbar med en klassledande 10-tums trådlös och aktiv subwoofer. Soundbarens stabila träkabinett har klätts med ett snyggt tyg för bästa premiumkänsla.

Själva soundbaren har hela sju inbyggda högtalare med en dedikerad centerhögtalare för extra tydlig dialog så du inte missar nåt av filmens handling, även när actionscenerna drar igång för fullt. I mitten samt längst ut på vardera sida sitter 1-tums LTS-diskanter i Klipsch karaktäristiska 90 x 90 Tractrixhorn vilket ger ett högupplöst ljud med mycket bra spridning. Stödet i botten står en klassledande 10-tums aktiv subwoofer för som enkelt ansluts trådlöst.

[produktbild]322898-klipsch-cinema-600-soundbar-088[/produktbild]

[underrubrik]Anslutningar[/underrubrik]Du ansluter enkelt din TV till soundbaren med den medföljande HDMI-kabeln vilket då även ger dig möjlighet att styra soundbarens volym via TV:ns fjärrkontroll. Skulle ARC saknas i din TV går ljudet även att koppla in via den optiska eller analoga ingången. Kopplingen till subwoofern sker trådlöst och för dig som vill ha ännu mera och jämnare bas kan du med fördel ansluta en extra subwoofer via soundbarens subwooferutgång.

[underrubrik]Streama musik via Bluetooth[/underrubrik]Cinema 600 Soundbar går även att spela musik till trådlöst via Bluetooth. Parkoppla din telefon, surfplatta eller dator och njut av Klipsch berömda sound med klar diskant och kraftfull bas. För dig som föredrar streaming via WiFi kan du ansluta en [url=https://www.hembiobutiken.se/produkter/tillbehor/musikstreamer/292740-triangle-aio-c/]extern streamer[/url] vid den optiska eller analoga ingången.

[produktbild]322896-klipsch-cinema-600-soundbar-782[/produktbild]

[underrubrik]Styr med fjärrkontroll eller app[/underrubrik]Soundbaren levereras med en rörelsekänslig och bakgrundbelyst fjärrkontroll vilket gör det enkelt att styra soundbaren även i mörka miljöer. Med en knapptryckning kan du höja eller sänka ljudet, justera basnivån och ändra de förvalda ljudlägena.

[produktbild]322897-klipsch-cinema-600-soundbar--02[/produktbild]

Det går även att styra soundbaren direkt ifrån manöverpanelen på ovansidan eller varför inte använda appen Klipsch Connect för ännu bättre kontroll över ditt system.

[produktbild]322899-klipsch-cinema-600-soundbar-599[/produktbild]bild app

[underrubrik]Komplettera med trådlösa surroundhögtalare[/underrubrik]Du kan komplettera Cinema 600 Soundbar med ett par Klipsch Surround 3 trådlösa högtalare för att skapa ett äkta 5.1-system utan att behöva dra högtalarkablar genom rummet. Placera dom på lämplig plats i rummet och anslut till närmaste eluttag.

 
Modeller
Svart 6.390:-


Typ:
Soundbar

Förstärkare:
Total uteffekt 600 watt

Högtalare:
4 x bas/mellanregister + 3 x 1 tums LTS-diskanter

Subwoofer:
10 tums trådlös aktiv

Funktioner:
Dolby Audio, dialog modes, Bluetooth, appstyrning

Ingångar:
1 x HDMI (ARC), 1 x optisk, 3.5 mm AUX

Utgångar:
Subwooferutgång

Vägghängd:
Ja

Medföljande tillbehör:
Bakgrundsbelyst fjärr, väggfästen, monteringsmall, 2 x strömkablar, 1.5 m HDMI, batterier, manual

Mått:
Soundbar: 1143 x 73 x 86 mm
Subwoofer: 360 x 470 x 370 mm

Vikt:
14 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-02-02