Emotiva Airmotiv C2+
- Airmotiv högupplöst banddiskant
- 2 x 3 tums mellanregister
- 2 x 6.5 tums baselement - Delningsfilter av utvalda hifi-komponenter
- Kabinett med optimerad akustik
- Kabinett i HDF
- Cool design
- Tre-vägs centerhögtalare
- Portad låda
- Frontskydd med magnetfäste
- Väldesignad centerhögtalare
- Klangmatchar alla högtalare i Airmotiv-serien

Med en vikt på närmare 17 kg och dubbla 6.5 tums baselement är detta en centerhögtalare som matchar perfekt med golvmodellerna för en sömlös ljudupplevelse för biorummet.
[underrubrik]Airmotiv [/underrubrik] Med Airmotiv-serien av högtalare, vilket är Emotivas bästa högtalarserie, har de fokuserat på att skapa ett så distorsionsfritt ljud som möjligt i kombination med en neutral ljudkaraktär. Detta för att ge en grund för allt filmljud eller musik ska kunna återges på ett bra och naturligt sätt. I utvecklingen av serien har man tittat på vad som skapar bäst förutsättningar för ljudsignalen och akustiken vilket lett fram till denna konstruktion. Sin vana trogen skapar även Emotiva en otroligt prisvärd lösning, där ingen del av budgeten läggs där det inte ger ett mervärde för kunden.
[underrubrik]Kvalitet[/underrubrik] Allt från kabinettet i High Density Fibre, istället för Medium som är det normala till hur filmkondensatorer eller elektriska motstånd i delningsfiltret är noga utvalt för att skapa en högtalare med bästa möjliga ljudkvalitet för pengarna. Tester runt om i världen visar även att de lyckats väl på denna front. Högtalarnas hörn är avfasade, inte bara för att ge ett coolt utseende utan även för att optimera akustiska egenskaper. Fronten är lackad i flera lager med en svart matt lack, för att undvika fingeravtryck och reflektioner. Sidorna är täckta av en vinylfilm som imiterar en läderomfattning. Allt som allt skapar det ett stabilt kabinett med låga vibrationer. Ett måste för att kunna återskapa ljud som är nära originalets inspelning.
[underrubrik]Matcha rätt[/underrubrik] Bara för att Emotiva skapar billiga högtalare, betyder det inte att kringutrustningen ska ligga på samma prisnivå. Dessa högtalare passar bra med förstärkare och källor i en högre nivå, eller varför inte fortsätta anläggningen med matchande Emotiva-elektronik. [underrubrik]Användningsområde för C2+[/underrubrik] Med C2+ har du en av marknadens mest prisvärda centerhögtalare, en best som levererar högt ljudtryck och lätt matchar golvhögtalare i omfång. En perfekt matchning med Airmotiv-seriens golvhögtalare. C2+ mår bäst med ett Emotiva Gen3 slutsteg.
[underrubrik]Manual för Airmotiv +[/underrubrik] Här kan du ladda ned en manual för Airmotiv plus serien och se mer information kring högtalarna.

 
Modeller
Svart 6.990:-


Typ:
Center

Diskant:
1 st Airmotiv Ribbon Tweeter 25 x 32 mm

Mellanregister:
2 st 3 tum vävt fiberkon

Bas:
2 st 6.5 tum vävt fiberkon

Känslighet:
92 dB / 1 watt

Impedans:
4 ohm

Frekvensomfång:
45 - 28.000 hz

Mått:
812 x 219 x 267

Vikt:
16 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-01-20