Emotiva Airmotiv T2+
- Airmotiv högupplöst banddiskant
- 5.25 tums mellanregister
- 2 x 8 tums baselement
- Delningsfilter av utvalda hifi-komponenter
- Kabinett i HDF med optimerad akustik
- Cool design
- Trevägs golvhögtalare
- Bakåtriktad basport
- Frontskydd med magnetfäste
- Väldigt prisvärt högtalarpar

Airmotiv T2+ är ett par rejäla golvhögtalare med dubbla 8 tums baselement som skapar ordentligt tryck ned till 35 Hz (+-3db). Trevägskonstruktionen innebär att du har separerat diskant, mellanregister och baselement och delningen sker via välkonstruerade delningsfilter med komponenter av hög kvalitet. Högtalarna låter bra både med musik och filmljud tack vare låg distorsion och hög ljudkvalitet för det pris de betingar. En 32 mm Airmotiv, veckad banddiskant ser till att diskantljudet är luftigt och detaljrikt medans ett 5.25 tums mellanregister hanterar det viktiga mellanregistret.
[underrubrik]Airmotiv [/underrubrik] Med Airmotiv-serien av högtalare, vilket är Emotivas bästa högtalarserie, har de fokuserat på att skapa ett så distorsionsfritt ljud som möjligt i kombination med en neutral ljudkaraktär. Detta för att ge en grund för allt filmljud eller musik ska kunna återges på ett bra och naturligt sätt. I utvecklingen av serien har man tittat på vad som skapar bäst förutsättningar för ljudsignalen och akustiken vilket lett fram till denna konstruktion. Sin vana trogen skapar även Emotiva en otroligt prisvärd lösning, där ingen del av budgeten läggs där det inte ger ett mervärde för kunden.
[underrubrik]Kvalitet[/underrubrik] Allt från kabinettet i High Density Fibre, istället för Medium som är det normala till hur filmkondensatorer eller elektriska motstånd i delningsfiltret är noga utvalt för att skapa en högtalare med bästa möjliga ljudkvalitet för pengarna. Tester runt om i världen visar även att de lyckats väl på denna front. Högtalarnas hörn är avfasade, inte bara för att ge ett coolt utseende utan även för att optimera akustiska egenskaper. Fronten är lackad i flera lager med en svart matt lack, för att undvika fingeravtryck och reflektioner. Sidorna är täckta av en vinylfilm som imiterar en läderomfattning. Allt som allt skapar det ett stabilt kabinett med låga vibrationer. Ett måste för att kunna återskapa ljud som är nära originalets inspelning.
[underrubrik]Matcha rätt[/underrubrik] Bara för att Emotiva skapar billiga högtalare, betyder det inte att kringutrustningen ska ligga på samma prisnivå. Dessa högtalare passar bra med förstärkare och källor i en högre nivå, eller varför inte fortsätta anläggningen med matchande Emotiva-elektronik. [underrubrik]Användningsområde för T2+[/underrubrik] T2+ levererar ett ordentligt ljudtryck genom hela registret och är en upplevelse att spela upp ljud på. Vare sig det är musik eller film som står på menyn så passar T2+ bra för uppgiften. De dubbla 8 tums basarna vill ha rejält med strömstark effekt vilket gör att de passar bra med ett XPA Gen3 slutsteg för att komma helt till sin rätt. I biorummet kombineras T2+ med B1+ och C1+ eller C2+. C2+ är en utmärkt kombination för den som vill ha en centerkanal i samma nivå som vänster och höger.
[underrubrik]Manual för Airmotiv +[/underrubrik] Här kan du ladda ned en manual för Airmotiv plus serien och se mer information kring högtalarna.

 
Modeller
Svart 14.990:-


Typ:
Golv

Diskant:
1 st Airmotiv Ribbon Tweeter 25 x 32 mm

Mellanregister:
1 st 5.25 tum vävt fiberkon med SBR upphängning

Bas:
2 st 8 tum vävt fiberkon

Känslighet:
91 dB / 1 watt

Impedans:
4 ohm

Frekvensomfång:
35 - 28.000 Hz +-3dB

Mått:
310 x 1084 x 440

Vikt:
26 Kg

Inkom i sortimentet:
2021-01-20