Apple AirPods Max
- Trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering
- Kompromisslös passform med bekväm huvudbygel
- Digital Crown multifunktionsratt
- Upp till 20 timmars batteritid
- Dynamiskt och högupplöst ljud
- Adaptiv EQ för optimal ljudåtergivning
- Rumsligt ljud som följer huvudets rörelser
- Enkla att installera och använda
- Byt enhet sömlöst - Bluetooth Multipoint
- Levereras med Smart Case för förvaring och laddning

Apple AirPods Max är en trådlös over-ear lur med bekväm och kompromisslös passform och en av marknadens bästa brusreduceringstekniker.
[red]Observera att leveransdatumet är preliminärt då tillgången är väldigt begränsad!!![/red] [underrubrik]Frihet utan en tråd[/underrubrik]Med AirPods Max kan du njuta av din högupplösta musik, lyssna på podcasts och använda som ett högkvalitativt headset när du pratar i telefon utan en endaste tråd som stör upplevelsen.[underrubrik]Kompromisslös passform[/underrubrik]Apple har jobbar hårt för att inte bara ge en ljudupplevelse utöver det vanliga med suverän ljudkvalitet oavsett om det gäller att lyssna på musik eller tala i telefon via handsfreefunktionen. Mycket tid har lagts på att ta fram en så bekväm hörlur som möjligt för att kunna använda dom hela dagen. Oavsett ditt huvuds form kan du vara säker på att lurarna alltid sitter bekvämt och levererar optimal ljudkvalitet.

Nätet som sitter längs med bygeln är tillverkat av ett material som andas och ser till att fördela lurarnas vikt så inte bygeln trycker mot huvudet. Bygeln, som är tillverkad av rostfritt stål, är täckt med ett mjukt och behagligt material för att ge god komfort, styrka och flexibilitet. De bekväma öronkuddarna, som är framtagna med ett speciellt minnesskum för bästa passform, är täckta med ett bekvämt textilmaterial som känns behagligt mot dina öron.

[underrubrik]Aktiv brusreducering med transparens[/underrubrik]AirPods Max har ett av marknadens bästa brusreduceringssystem för att blockera oänskat ljud utifrån samtidigt som du kan njuta av högupplöst ljud med suverän kvalitet. Totalt använder sig lurarna av hela åtta mikrofoner för att ta upp och analysera det störande ljudet och sedan effektivt släcka ut det. Du kan enkelt med bara en knapptryckning på bruskontrollknappen, växla till läget transparens, för att interagera med din omgivning.

AirPods Max har en Adaptiv EQ som justerar ljudet efter dina öronkuddars unika passform och försegling. På insidan av lurarna sitter det mikrofoner som mäter, analyserar och justerar det ljud du hör för att alltid kunna leverera optimalt ljud.

[underrubrik]Bra batteritid med snabb uppladdning[/underrubrik]Med AirPods Max kan du lyssna på musik eller tala i telefon, med den aktiva brusreduceringen påslagen, i upp till hela 20 timmar. När lurarna inte används förvaras de i det medföljande fodralet Smart Case och då aktiveras dessutom automatiskt ett strömsparläge med ultralåg strömförbrukning. Lurarna laddas enkelt upp via Lightningkontakten och en snabbladdning på endast fem minuter ger dig 1.5 timmes ny batteritid.

[produktbild]320178-apple-airpods-max-342[/produktbild]

[underrubrik]Enkla att installera, multipoint Bluetooth[/underrubrik]AirPods Max är framtagna speciellt för användning med iOS produkter som iPhone och iPad. Anslutningen sker busenkelt genom att du håller din AirPodsMax nära din enhet och trycker på Anslut för att parkoppla. En grymt smidig funktion är den så kallade Bluetooth Multipoint som gör att du kan vara ansluten till två olika enheter samtidigt. Sitter du och jobbar med din MacBook och lyssnar på musik från denna och får ett samtal i telefonen växlar du smidigt mellan dina enheter med ett enda tryck på hörlurarna. Det går även att streama till två uppsättningar AirPods från iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV.

[underrubrik]Digital Crown multifunktionsratt[/underrubrik]Med det innovativa reglaget Digital Crown kan du justera ljudvolym, växla mellan ljudspår, ta emot samtal och aktiva röststyrningsassistenten Siri.

[produktbild]320179-apple-airpods-max-466[/produktbild]

[underrubrik]Surroundljud från filmer och TV-program[/underrubrik]Med AirPods Max kan du få ett dynamiskt och rumsligt ljud som följer huvudets rörelser och synkar detta mot din iPhone eller iPAD tack vare de inbygda gyroskopen och accelerometrarna i enheterna. Funktionen kräver kompatibla enheter och appar som stödjer funktionen.

 
Modeller
Grå 5.490:-
Blå 5.490:-
Silver 6.690:-
Rosa 6.690:-
Grön 5.490:-


Typ:
Trådlös

Kontakt:
Lightning

Mikrofon:
Ja

Tillbehör:
Smart Case, Lightning till USB C-kabel, dokumentation

Mått:
168.6 x 83.4 x 187.3 mm

Vikt:
0.38 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-12-11