Euroscreen Loke TT FlexGrey 2.0 ER Borderless
- Motoriserad projektorduk
- Tab Tension utspänningsfunktion
- FlexGrey 2.0 - grå duk som klarar upp till 8K-upplösning
- Borderless - helt utan svarta ramar
- Bred betraktningsvinkel, upp till 180 grader
- Inbyggd tystgående ER-motor
- Levereras med RF-fjärrkontroll
- Vit kassett i kompakt format


Euroscreen Loke Tab Tension FlexGrey 2.0 ER är en ramlös motordriven duk med grått dukmaterial tillverkat i ett stretchmaterial för att klara av upp till 8K-upplösning. Njut av en skarp bild som funkar bra i icke ljuskontrollerade rum med en lugn och balanserad bildkvalitet. ER-motorn ger dig tystgående drivning med förprogrammerad RF-fjärrkontroll som medföljer!
[underrubrik]Euroscreen Loke[/underrubrik]Loke är en kraftigare typ av projektorduk med teknik som baseras på de större dukarna i Euroscreens sortiment. Duken går att få i storlek upp till hela 350 centimeters bredd som antingen TabTension där dukmaterialet spänns ut för att få en helt slät yta eller som konventionell motoriserad tak/vägghängd duk.

Det stora urvalet av dukmaterial från Euroscreen gör Loke till en flexibel duk som passar till de flesta miljöer och användningsområden, oavsett om det gäller den dedikerade biogrottan med kontrollerad ljusmiljö, vardagsrumsbion eller konferensrummet.

Det nyutvecklade fästet som tillåter både montering på vägg och i tak har gjort installationen enklare än någonsin. Loke finns med flera olika typer av styrningar för en så flexibel och enkel användning som möjligt. Storleken på kassetten, som finns i både vitt och svart, är (B x H) 127 x 145 mm. Kassettens totala bredd är dukbredd + 300 mm. Bottenvikten hamnar 5 till 10 mm från väggen i utrullat läge.

[underrubrik]No Black Borders - inga ramar[/underrubrik] Duken finns i flera storlekar och levereras helt utan svarta ramar vilket ger en större flexibilitet där du inte behöver anpassa bilden efter någon ram oavsett vilket bildformat du projicerar.

[underrubrik]FlexGrey 2.0[/underrubrik]Euroscreen FlexGrey 2.0 är ett nytt dukmaterial framtaget för att ge en skarp bild med bra färgåtergivning i miljöer som inte är helt ljuskontrollerade, tex vardagsrum. FlexGrey 2.0 är ett s.k stretchmaterial som ger en slätare yta och hanterar högre upplösningar som 4K och 8K utan problem. Materialet sprider projicerat ljus från alla vinklar vilket innebär att man får en bred betraktningsvinkel på 180 grader.

[underrubrik]ER-motor[/underrubrik]Duken kommer förinstallerad med Euroscreens nya ER-motor och levereras med en RF-fjärrkontroll. Den nya tystgående motorn är smartare än någonsin och erbjuder nu dubbelkommunikation för bättre överblick och kontroll vilket ger helt nya möjligheter för olika val av styrning som t.ex röst- eller appstyrning. Vill du styra duken med kontrollsystem över IP som ELAN eller Control4 så behöver du istället Installationsvarianten med kontrollbox. Kontakta oss för övriga frågor eller funderingar!

[underrubrik]Tab Tension[/underrubrik] Tab Tension är ett system där det sitter linor på varje sida om duken som spänner den sidledes. Det ger en mycket slätare bild än en vanlig duk på kassett. Dessutom håller sig en Tab Tension duk slät under längre tid vilket gör att duken håller längre. Tab Tension är det bästa alternativet bildmässigt näst efter en ramspänd duk.

[underrubrik]Motordriven duk[/underrubrik] En motordriven duk har flera fördelar framför en manuell. En motordriven duk har flera fördelar framför en manuell. Förutom att du bekvämt kan styra den från soffan så rullas den även upp och ner med jämn kraft vilket minskar slitage och skapandet av vågor i materialet.

[underrubrik]Tillverkas i Sverige[/underrubrik] Euroscreens dukar tillverkas i Sverige och kvalitetskontrolleras noggrant. De skapas individuellt och schemaläggs i produktionen efter beställning, därför gäller ej öppet köp på Euroscreens dukar då de specialtillverkas eller anpassas åt kund. Det ger dig högsta kvalitet utan skavanker eller problem som förknippas med snabb massproduktion. Det innebär också att Euroscreen har en leveranstid på cirka tre veckor men levererar duken direkt hem till dig från fabriken för att ingen onödig tid ska gå till spillo.

 
Modeller
2400 x 1800 25.950:-
2600 x 1950 26.590:-
2800 x 2100 27.120:-
3000 x 2250 27.730:-
3200 x 2400 28.400:-
3500 x 2625 29.580:-


Typ:
Eldriven-16:9

Användning:
Frontprojektion

Montering:
Tak/Vägg

Eldriven:
Ja

Mask:
Ingen maskning

Kassett:
Vit

Duk:
FlexGrey 2.0 8K

Gain:
0.67

Vikt:
21 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-11-10