Triangle Borea BR09 5.0 + SVS SB-2000 Pro
- EISA Award belönat 5.1-system
- Golvare med trippla 6.5 tums basar
- 12 tums DSP-kontrollerad subwoofer
- 550 watts Sledge Klass D slutsteg till basen
- Utmärkt för film och musik
- Lättplacerade surroundhögtalare
- Klangmatchad center med framåtriktade basportar
- Högtalarna finns i flera snygga finishar
- Subwoofern levereras i färgen svart ask
- Köp till matchande högtalarstativ från Triangle


5.1 högtalarpaket beståendes av högtalare från Triangles Borea serie och den aktiva subwoofern SVS SB-2000 Pro som samtliga belönats med det prestigefyllda EISA Award 2020-2021 i sina respektive kategorier!
[underrubrik]EISA Award belönat högtalarsystem 2020-2021[/underrubrik] Borea-serien levererar klara röster och mellanregister tillsammans med en slagkraftig, kontrollerad bas. Kabinetten och högtalarmembranen har inspirerats av och drar fördel från de akustiska innovationerna från påkostade Esprit EZ-serien.

[citat]Till sitt nya flerkanals högtalarsystem, har Triangle gjort kabinett i en stiligt ren, estetiskt tilltalande design, utan att priserna rusat iväg. Men med fortsatt hög prestanda, genom egna element med Efficient Flow System tygdomar och mellanbasar med cellulosakoner, som används genom hela seriens golvhögtalare BR09, BR08 och BR07; stativhögtalarna Br03 och BR02 och centerhögtalaren BRC01, som alla jobbar mycket bra tillsammans. Borea-seriens ljudbild imponerar med sin jämna frekvensgång, precisa effektplaceringar och överlag musikalitet. Ingen som bygger ett plånboksvänligt hemmabiosystem, kan gå vilse med dessa högtalare. [/citat] [underrubrik]Borea - HiFi för alla[/underrubrik] Borea-serien är en helt ny serie högtalare från den franska högtalartillverkaren Triangle. Med denna serie i en lite lägre prisklass återfinner vi mycket av det som gjort Triangle så kända bland HiFi-entusiaster världen över: spelglada högtalare med en härlig detaljåtergivning och dynamik över hela frekvensregistret.

[underrubrik]EISA Award belönad subwoofer 2020-2021[/underrubrik]SVS SB-2000 Pro är en oerhört kraftfull aktiv 12 tums subwoofer med häpnadsväckande prestanda i ett kompakt slutet kabinett. Ett 550 watts Sledge slutsteg med peak-effekt på över 1500 watt kombinerat med en 50 MHz DSP från Analog Devices ser till att elementet hålls i full kontroll och kan agera med enorm precision.

[citat]SVS har tagit innovationer från sina större, dyrare modeller och byggt in dem i den här nya, kompakta subbasen. SB-2000 Pro ger hög prestanda till ett överkomligt pris, genom den specialbyggda 12-tummaren som drivs av en 550W Sledge DSP-förstärkare och innebär en inträdesbiljett till SVS appbaserade parametriska EQ och kontrollsystem. Trots att den slutna lådan är relativt liten, är prestandan allt annat än det! Den här polerade underhållaren ger såväl nyanser som skala till filmljudet och levererar dramatisk, djup bas med bibehållen kontroll och snabbhet.[/citat]

Följande produkter ingår i paketet:
1 st SVS SB-2000 Pro
1 st Triangle Borea BRC1
1 par Triangle Borea BR03
1 par Triangle Borea BR09


 
Modeller
Svart/Svart 29.990:-
Vit/Svart 29.990:-
Valnöt/Svart 29.990:-
Ljus Ek/Svart 29.990:-


Typ:
5.1-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
55 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-09-24