Primare R15
- Påkostat RIAA-steg
- Hanterar både MM- och MC-pickuper
- Stabil konstruktion med rejäl nätdel
- Smidigt format med minimalistisk design
- Designmatchad med Primares 15-serie
- Justerbar Gain, resistans och kapacitans
- Frontpanel i borstad aluminium
- Vibrationsdämpande fötter

Primare R15 är ett påkostat RIAA-steg i Primares 15-serie. Stöd för både MM- och MC-pickuper med flera justeringsmöjligheter gör detta till ett bra val för dig även med riktigt krävande pickuper.
[underrubrik]Påkostat RIAA-steg[/underrubrik]Du kan köpa hur dyr skivspelare som helst med en väldigt påkostad pickup och nål men utan ett bra RIAA-steg är det mer eller mindre bortkastade pengar. Primares R15 har tillräckligt med gain för att förstärka och matcha signalen från stort sett vilken MM- och MC-pickup som helst på marknaden. En rejäl nätdel ser till att komponenter får tillräckligt med ström. På undersidan sitter tre vibrationsdämpande fötter som förhindrar att oönskade vibrationer letar sig upp till chassit.

Designen är på klassiskt Primarevis väldigt minimalistisk med en clean frontpanel i borstad aluminium. Formatmässigt är den matchad mot Primares 15-serien med sitt kompakta yttre och den fungerar lika bra till vilken förstärkare som helst på marknaden.

[underrubrik]Flexibla inställningsmöjligheter[/underrubrik]De flesta pickuper har olika egenskaper och karaktäristik vilket ställer krav på RIAA-stegets möjligheter att anpassas mot just din pickup. Primare R15 har en mängd olika inställningar för att hitta en perfekt matchning. Du kan ställa gain, resistance och kapacitans i flera olika steg för både MM- och MC-pickuper. Vidare finns även ett på- och avstängningsbart subsonicfilter. Inställningarna görs på baksidan med vippbrytare eller dipswitchar. [produktbild]314866-primare-r15--02[/produktbild]

 
Modeller
Svart 12.990:-
Titan 12.990:-


Typ:
RIAA

Ingångar:
Stereo RCA, trigger

Utgångar:
Stereo RCA, trigger

Mått:
350 x 73 x 313 mm

Vikt:
6.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-08-11