ELAC Debut Reference DCR52
- Matchande center till Debut Reference-serien
- 2-vägs basreflexkonstruktion
- Dubbla slitsade framåtriktade basreflexportar
- Stabilt kabinett i MDF
- Designade av Andrew Jones
- Dubbla 5.25 tums baselement i kevlar
- 1 tums tygdome diskant med waveguide
- Tygfront med magnetinfästning
- Finns i två olika färger

En mycket stilren centerhögtalare från Elacs Debut Reference serie, designade av Andrew Jones. Erbjuder grym ljudkvalitet utan att kompromissa med utseendet.
[underrubrik]Klangmatchad center[/underrubrik]Debut Reference DCR52 är den klangmatchade centern till Elacs Debut Reference Serie, signerad av Andrew Jones. Dubbla 5.25 tums baselement tillsammans med en 1-tums diskant i en wave guide ser till att ge ett kraftfullt ljud med klar och tydlig dialog för bästa upplevelse.

[underrubrik]Designade av Andrew Jones[/underrubrik]Andrew Jones har designat dessa högtalare med ambitionen att ge ett bra ljud för pengarna i en slimmad och snygg förpackning. Andrew Jones har ett långt förflutet inom HiFi-branschen och har designat högtalare åt KEF, Infinity, Pioneer och Technical Audio Devices (TAD). Mest känd är han för de otroligt påkostade [url=https://www.technicalaudiodevices.com/reference/]TAD Reference One[/url] som många anser vara en av de bästa högtalarna som någonsin har producerats.

[underrubrik]Elementbestyckning[/underrubrik]Baselementen med gjutet chassi ger en styvare konstruktion och bättre uppstagning av frontbaffeln samtidigt som resonanserna i chassit minimeras.

[produktbild]314606-elac-debut-reference-dcr52-793[/produktbild]

Softdomediskanten med den nyutvecklade waveguiden ger ännu bättre respons vid de höga frekvenserna för ett mer detaljrikt och höupplöst ljud.

[produktbild]314607-elac-debut-reference-dcr52--02[/produktbild]

[underrubrik]Robusta kabinett[/underrubrik]Kabinetten i MDF har fått sig en översyn med förbättrad uppstagning av lådan vilket gett en stummare låda med ännu mindre oönskade resonanser.

[produktbild]314605-elac-debut-reference-dcr52-368[/produktbild]

Sist men inte minst har Debut-serien fått slitsade framåtriktade portar för utökad dynamik och bättre bastryck utan störande blåsljud. Högtalare med framåtriktade portar har även fördelen att de kan placeras närmare bakväggen utan att förlora bastryck.

[produktbild]314602-elac-debut-reference-dcr52-633[/produktbild] 
Modeller
Svart/Valnöt 4.490:-
Vit/Ek 4.490:-


Typ:
Center

Diskant:
1 x 1 tums softdome i waveguide

Bas:
2 x 5.25 tums element i kevlar

Känslighet:
87db @ 2.83v/1m

Impedans:
8 ohm

Frekvensomfång:
55 – 35.000 Hz

Mått:
527 x 185 x 242 mm

Vikt:
10.1 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-12-09