Procella Audio P15si
- Passiv 15-tums subwoofer från Procella
- Endast 28cm djup

Procella P15si är en passiv subwoofer från Procella Audio.
För att säkerställa att du når bästa prestanda rekommenderar vi att du kontaktar butikerna för rådgivning/konsultation!

Procella P15Si kompletterar antingen front och center, eller balanserar upp en större bas för att ge jämnare bas över flera positioner. Perfekt komplement till Procella P8 för att kunna köra full-range i baffelväggen. Rekommenderas att man köper till slutsteget DA-06 eller DA-2800DSP.

Procella Loudspeakers
En serie högtalare och subwoofers av referenskvalitet som är framtagna för att producera ett exakt och detaljerat ljud med hög dynamik och låg distorsion. Alla produkter klarar ett högt ljudtryck och vilken modell som är lämplig beror på storleken av rummet. Med Identical Voice Design går det att mixa modeller inom serien helt efter behov.

Dedikerat biorum med Procella
Hembiobutiken är certifierad återförsäljare av Procella, kontakta gärna oss för hjälp med ditt biorum, vi skräddarsyr en lösning för dig och hjälper dig igenom hela projektet.

Procella Audio
Året var 2005 och två arbetare på DTS får i uppdrag att bygga en referensbio för förhandsvisning av alla filmer som släpps med DTS ljudformat i europa. DTS behövde en salong utrustad för att klara den nya blu-ray formaten, optimerad för både film och musik.

De första Procella högtalarna designades för ändamålet 2005 av Anders Uggelberg, som tillsammans med sin kollega Gerben Van Duyl hade i uppdrag att färdigställa DTS kompletta rum. Något år senare bestämde sig de bägge för att bygga komersiella högtalare och Procella Audio AB bildades. Idag används Procella högtalare i många referensinstallationer och de har fått åtskilliga priser för sina kompromisslösa system.

 
Modeller
Svart 29.999:-


Typ:
Passiv

Typ av subwoofer:
Passiv

Element:
15 tum

Frekvensomfång:
40Hz (-3dB)

Mått:
480 x 280 x ca 500mm

Vikt:
39 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-07-21