Arcam Solo Uno
- Kompakt förstärkare/streamer
- Arcams legendariska ljud
- Kabinett i aluminium
- Inbyggd MQA dekoder
- Prisbelönt design, Red Dot Award 2020
- GoogleCast, AirPlay 2, Roon Ready, UPnP Streamer
- Streama din favoritmusik från Tidal, Spotify mm
- Effektiv förstärkardesign
- Lägg till högtalare för komplett stereosystem


Arcam Solo Uno är en snygg och prisbelönt designad, väldigt kompakt steroförstärkare och streamer, med Arcams erkändt höga ljudkvalitet.
[underrubrik]Kompakt streaminglösning[/underrubrik]Det kompakta, snygga och välbyggda kabinettet i aluminium döljer en kompetent streaminglösning och inbyggd förstärkare som, tillsammans med ett par högtalare, bildar ett komplett stereosystem. Solo Uno styrs smidigast via din telefon eller surfplatta och på frontpanelen finns även kontroller för volym samt LED-indikatorer som visar nätverksstatus och vald ingångskälla.

Den effektiva förstärkardelen tillsammans med en HighEnd kretskortslösning ger ett mycket bra ljud med lågt brus och försvinnande lite distortion.

Solo Uno har belönats med det prestigefyllda designpriset RedDot Award. [citat]With its extremely small, elegant casing, which houses a fully fledged amplifier, Solo Uno offers an outstanding music experience.[/citat] [produktbild]312725-arcam-solo-uno-147[/produktbild]

[underrubrik]Omfattande streamingstöd inklusive MQA[/underrubrik]Arcam Solo Uno har inbyggt WiFi och en mängd olika funktioner för att streama din favoritmusik, oavsett om det är nätbaserade tjänster eller musik lagrad på din hårddisk. Välj mellan Apple AirPlay2, Roon Ready, UPnP eller Google Chromecast så har du ett enormt utbud av välja på.

Solo Uno har dessutom fullt stöd för Tidal MQA tack vare den inbyggda dekodern. Detta ger dig möjlighet att spela upp och streama MQA-filer (Master Quality Authenticated) som levererar soundet från masterinspelningen med högsta möjliga ljudkvalitet. [underrubrik]Anslutningar[/underrubrik]Solo Uno är ganska sparsmakad när det gäller inkopplingsmöjligheter då det primära är att streama sin musik från nätet eller lagrad musik från hårddisk. På baksidan finns högtalarterminaler för att ansluta dina högtalare, 3.5 mm AUX-ingång och en RJ45-kontakt för fast anslutning av nätverk för de som inte vill köra trådlöst. Vill man har lite mer punch i botten går det även att ansluta en aktiv subwoofer, ett bra sätt att få lite mer botten i systemet utan att anstränga förstärkaren för mycket. Utgången har en fast delningsfrekvens på 80 Hz.

[produktbild]312723-arcam-solo-uno-174[/produktbild]

 
Modeller
Silver/Svart 9.990:-


Typ:
Stereoförstärkare

Effekt:
2 x 25 watt i 8 ohm (1kHz, 1% THD, 1 kanal driven)

Inbyggd dekoder:
MQA

Analoga ingångar:
3.5 mm AUX

Analoga utgångar:
1 x subwooferutgång

Högtalaranslutningar:
Skruvterminaler (tar bananer)

Mått:
140 x 52 x 213 mm

Vikt:
1.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-06-23