JBL Tuner 2
- Portabel högtalare med Bluetooth
- FM, DAB/DAB+ radio
- Upp till 12 timmars batteritid
- IPX7-klassad, vattentålig (1 m, 30 minuter)
- 5 Snabbvalsknappar för FM/DAB
- LCD-display
- Inbyggd teleskopantenn
- USB-port för laddning av externa enheter


JBL Tuner 2 är en kompakt Bluetooth-högtalare med inbyggt uppladdningsbart batteri samt DAB/DAB+ FM-radio. IPX7-klassning som gör att Tuner 2 tål 30 minuters nedsänkning i vatten på 1 meters djup.
JBL Tuner 2 är vidareutvecklingen av den populära JBL Tuner som har fått 50 procent bättre batterikapacitet och klarar nu upp till tolv timmars oavbrutet musiklyssnande. Högtalaren förenar det bästa från den gamla världen med det bästa från den nya. Lyssna på kristallklar digital DAB/DAB+ radio där du har täckning för det, gå annars över till analog FM-radio.

När du tröttnar på radiokanalerna är det bara att koppla upp mobilen eller plattan med Bluetooth och lyssna på din egen favoritmusik från nån t.ex Spotify eller ditt val av streamingtjänst. Med IPX7-klassning (max 1m, 30 minuter) är Tuner 2 perfekt för strandlivet eller vid poolen tack vare sin vattentålighet och den gör sig lika bra på köksbänken hemma för lite soft radiolyssning. Tuner 2 finns i klassiskt svart eller diskret vitt.

[produktbild]312559-jbl-tuner-2-352[/produktbild]

[underrubrik]Lagra din favoritkanaler[/underrubrik]Du kan programmera in 5 favoritkanaler på DAB/DAB+ och 5 stycken på FM, som snabbval. Den bakbelysta och tydliga LCD-skärmen gör detta till enkel affär.

[underrubrik]Upp till 12 timmars speltid[/underrubrik]JBL Tuner 2 har ett inbyggt uppladdningsbart batteri med en speltid på upp till 12 timmar. Laddtiden ligger på cirka 3.5 timmar. En USB-laddare medföljer.

 
Modeller
Svart 990:-
Vit 990:-


Typ:
Trådlös

Batteri:
Ja, upp till 12 timmars speltid

Drivs med 12 volt:
Nej

Bluetooth:
Ja

USB:
Ja, laddning av externa enheter

Ljudingångar:
3.5 mm AUX

FM-radio:
FM, DAB/DAB+

Mått:
180 x 70 x 72 mm

Vikt:
0.54 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-06-17