Panasonic SC-DM502E
- Kompakt "allt-i-ett" system
- CD-spelare, USB, DAB+ och FM-radio
- Streama trådlöst med Bluetooth
- 2 x 20 watt Klass D förstärkare
- Dubbla 8 cm fullregisterelement
- Optisk digital samt analog ingång
- Stabilt och vibrationsdämpande kabinett i trä
- Klocka med sleep och timer
- 5 snabbvalsknappar för radio

Panasonic SC-DM502E är en kompakt "allt-i-ett" anläggning med inbyggda högtalare, CD-spelare, DAB+/FM-radio med snabbval, optisk digital- och analog ingång.
[underrubrik]Allt-i-ett[/underrubrik]"Allt-i-ett"-systemet från Panasonic är tack vare sitt kompakta format lätt att placera stort sett överallt. Använd den som köksradio, kombinera den som stereo i det mindre rummet med att förbättra ljudet från din TV eller använd den som väckarklocka i sovrummet, det är alltid lätt att hitta en placering som funkar bäst för just ditt ändamål. Den diskreta designen i vitt eller svart smälter in i de flesta olika interiörer samtidigt som den är ergonomiskt utformad och intuitiv i detaljerna.

[underrubrik]Flera olika källval[/underrubrik]SC-DM502E har inbyggd CD-spelare, en ganska ovanlig i dagens moderna streaming samhälle, men ändå eftertraktad sak på en så här kompakt enhet. Föredrar du att lyssna på radio erbjuds möjligheten till både vanlig FM-mottagning och det digital DAB+. Du kan dessutom lagra fem av dina favoritstationer som smidigt nås genom en enkel knapptryckning på framsidan apparaten eller via den medföljande fjärrkontrollen. Har du musik lagrad på USB kopplas den enkelt in på framsidan, USB-porten har även stöd för laddning av externa enheter (1.5A)

[produktbild]311856-panasonic-sc-dm502e-698[/produktbild]

Via den optiska ingången kan du t.ex koppla in ljudet digitalt från din TV och få ett bättre och kraftfullare ljud med mer detaljer än vad det ofta ganska mediokra ljudet i TV-apparater levererar.

[produktbild]311855-panasonic-sc-dm502e-387[/produktbild]

Med Bluetooth kan du välja fritt mellan dina nätbaserade musiktjänster och streama trådlöst direkt till SC-DM502E, helt utan behov av nätverkskoppling mellan dina enheter.

 
Modeller
Svart 4.290:-
Vit 4.290:-


Typ:
Stereopaket

Förstärkare:
2 x 20 watt Klass-D

DVD-spelare:
CD

Högtalare:
Dubbla 8 cm fullregister

Ingångar:
1 x optisk, 1 x 3.5 mm AUX, Bluetooth

Mått:
400 x 127 x 219 mm

Vikt:
3.9 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-06-03