SVS PB-2000 Pro 4-pack
- Baspaket för hembioentusiasten
- Paket med hela fyra basar
- Ger en jämnare basåtergivning
- Kraftfullt 12 tums baselement med dubbla rejäla ferritmagneter
- Portad låda med dubbla framåtriktade basportar
- Sledge STA-550D Klass-D förstärkare på 550 watt (peak +1.500)
- Inbyggd 50 MHz DSP från Analog Devices
- Anslutningspanel med intelligent kontrollinterface
- App-styrning för kontroll och bass management via Bluetooth
- Spelar ner till 16 Hz (+/- 3dB) med full kontroll

Paket med hela fyra SVS PB-2000 Pro basar för en jämnare och kraftfullare basåtergivning i rummet. Ett måste för den seriöse hembioentusiasten!
[underrubrik]SVS PB-2000 Pro[/underrubrik]SVS PB-2000 Pro är en oerhört kraftfull aktiv 12 tums subwoofer med häpnadsväckande prestanda i ett portat kabinett med dubbla framåtriktade basportar. Ett 550 watts Sledge slutsteg med peak-effekt på över 1500 watt kombinerat med en 50 MHz DSP från Analog Devices ser till att elementet hålls i full kontroll och kan agera med enorm precision.

[underrubrik]Fler basar = bättre kvalitet på ljudet[/underrubrik]Genom att ha flera basar i rummet skapas flera och därmed tätare rumsnoder. Där ena basen inte får till ljudet kan den andra täcka upp. Det gör stor skillnad att gå från en bas till två om man har problem med ljudet i lyssningspositionen. Notera att man vanligtvis inte skaffar sig en andra bas för att spela högre. Vill man ha högre ljud lönar det sig mycket mer att gå upp på en större modell snarare än att skaffa två stycken av samma.

Värt att beakta är att många förstärkare inte kalibrerar två basar separat trots att de har två stycken subwooferutgångar. Det beror på att det egentligen är en enda baskanal som splittats internt till två uttag. Är de mer påkostade kan de justera basarna mot varandra och därmed kalibrera för mer avvikelser.

Bästa placeringen med två basar
Det finns många olika sätt för att maximera ljudtrycket och skapa så jämn återgivning av basen som möjligt. Det här är våra tre tips.

Frontplacering
Genom att placera basarna längs med framväggen, ca en fjärdedel in från hörnena får du potentiellt det bästa från två världar. Jämn bas såväl som bra ljudtryck. Detta gifter sig oftast bäst med frontarna när man kör ren musik.

Mitten av främre och bakre väggen
Många tester har kommit fram till att den bästa placeringen av två basar är att placera dem mitt mot varandra längs med framväggen och bakväggen. De kan då kompensera för varandras svagheter och täcka upp fler frekvenser. Det ger en jämn återgivning.

Placering i motsatta hörn
Genom att placera ena basen ett av de främre hörnena i rummet och den andra i det bakre hörnen kommer du att aktivera så många rumsnoder som möjligt och skapa ett tätt mönster av rumsnoder. Till skillnad från att placera båda subbarna i främre hörnena ger detta oftast jämnare bas.

Följande produkter ingår i paketet:
1 st SVS PB-2000 Pro
1 st SVS PB-2000 Pro
1 st SVS PB-2000 Pro
1 st SVS PB-2000 Pro


 
Modeller
Svart Ask 57.400:-


Typ:
Subwooferpaket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
116 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-06-01