Cinema By Penaudio 15.1P
- Passiv subwoofer i en kompakt basreflexlåda
- 15 tums långslagigt element med rejält talspole och magnet
- Monteras i baffelvägg för bästa resultat
- Reptålig och ljusabsorberande ytbeläggning
- Maximalt ljudtryck 126 dB (nominellt 120 dB)
- Gediget uppstagat kabinett i björkplywood
- Smart kabelhanteringssystem för väggmontering
- Integrerade förstärkta nyckelhålsfästen för väggmontage
- Högkvalitativa högtalarterminaler
- Rejäla bärhandtag

Cinema By Penaudio 15.1P är en rejäl 15 tums passiv bashögtalare med smart kabinett som passar bra i baffelvägg. Basreflexkonstruktionen gör att den kan skapa ett gediget bastryck och 15 tums baselementet kan drivas med full kontroll. Kabinettet är enbart 32 cm djupt och passar därför bra till baffelväggkonstruktioner. Smart kabelhanteringssystem gör den även lättinstallerad då anslutningar finns på både fram och baksida.
För att säkerställa att du når bästa prestanda rekommenderar vi att du kontaktar butikerna för rådgivning/konsultation!

[underrubrik]Konstruktion och byggkvalitet[/underrubrik]Cinema By Penaudio högtalarna är oerhört välbyggda med en härlig kvalitetskänsla i allt från kabinettkonstruktion, elementbestyckning, delningsfilter, anslutningsterminaler till ytfinish. Serien finns i ett antal olika modeller i olika storlekar och ljudtryck beroende på rummets storlek, allt från den mindre hemmabion till stora biografer, där en installation i en dedikerad baffelvägg rekommenderas för bästa ljudåtergivning. Flera av modellerna går även att väggmontera eller ha placerade som en bokhyllehögtalare.

Till skillnad mot andra high-end hembiotillverkare krävs inga speciella färdigkonfigurerade slutsteg anpassade till respektive modell vilket gör det möjlighet att välja slutsteg efter just dina specifika önskemål. För 15.1P passar subwooferslutsteg på 700 watt.

[underrubrik]Kabinett och element[/underrubrik]De rejäla kabinetten är byggda av tjock baltisk björkplywood som bultas ihop och stagats upp rejält invändigt för att få till en så stum låda och vibrationsfri konstruktion som möjligt. De högkvalitativa bas- och mellanregistren kommer från italienska SICA och används rakt igenom hela serien för bästa möjliga ljudåtergivning och klangmatchning.

[underrubrik]Ljusabsorberande och reptåligt ytskikt[/underrubrik]Alla högtalare är ytbehandlade med en ljusabsorberande och reptålig färg vilket tar bort alla irriterande reflexer som kan uppstå från externa ljuskällor.

[underrubrik]Montering och terminaler[/underrubrik]Ett smart kabelhanteringssystem på baksidan ser till att högtalarna kan monteras kloss an mot vägg och med ett djup på endast 320 mm blir installationen riktigt diskret.

För anslutning av högtalarkablarna används guldpläterade anslutningsterminaler som även sväljer kablar av grövre dimension. Anslutning finns på både fram och baksida och även en Speakonanslutning finns tillgänglig.

 
Modeller
Svart 35.900:-


Typ:
Passiv

Typ av subwoofer:
Passiv

Element:
15 tum

Mått:
1000 x 650 x 320

Vikt:
40 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-05-19