Monitor Audio Bronze 100 6G 5.1-paket
- Komplett högtalarpaket för 5.1
- Största stativhögtalaren som front
- Prisvärd Hi-Fi och hembiolösning
- 25 mm domediskant i guld med UD-Waveguide
- 8-tums C-CAM baselement med DCM-teknik
- Di/Bipolära surroundhögtalare Bronze FX


Komplett högtalarpaket från Monitor Audios sjätte generations Bronze-serie med de största stativhögtalarna Bronze 100 som front med matchande center, Di/Bipolära surround och 10 tums subwoofer.
[underrubrik]Bronze Generation 6[/underrubrik]Monitor Audio Bronze är nu i sin sjätte-generation, en otroligt populär serie som ger mycket valuta för pengarna till såväl musikälskaren som filmälskaren. Bronze-serien är uppgraderad mot tidigare med en rad olika förbättringar, bland annat har diskanten fått en Waveguide för utökad spridningsförmåga och bidrar med bättre tajming. Diskanten sitter även bakom ett nytt akustiskt hexagonalt skydd.

[underrubrik]Nyutvecklade baselement[/underrubrik]Basarna är helt nyutvecklade med större talspolar för att klara av högre ljudtryck utöver ny upphängning som bidrar med en snabbare respons, detta kallar Monitor Audio för "DCM" och står för Damped Concentric Mode.

[underrubrik]Ny kabinettkonstruktion[/underrubrik]Kabinetten har även blivit bättre avstämda för att fungera mer optimalt vid placering närmare bakvägg. Internkablaget har också fått mer omsorg i form av deras Pureflow-kabel som bygger på silverpläterad koppar.

[underrubrik]Uppdaterad design med flera nya färger[/underrubrik]Designen har också fått sig ett rejält lyft mot tidigare och är nu mycket mer stilrena. Nya läckra färgval som matt svart, matt vit, valnöt samt den otroligt läckra urban grey som passar in i det moderna hemmet. Hela serien innehåller två golvhögtalare, två stativhögtalare, en centerhögtalare, en surroundhögtalare, en subwoofer samt även nu Atmos-högtalare.


Följande produkter ingår i paketet:
1 par Monitor Audio Bronze 100
1 st Monitor Audio Bronze C150
1 par Monitor Audio Bronze FX 6G
1 par Monitor Audio Bronze W10 6G


 
Modeller
Svart 21.990:-
Vit 21.990:-


Typ:
5.1-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
39.9 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-06-02