Monitor Audio Bronze FX 6G
Sluten surround-högtalare som väggmonteras
Switch för att ändra mellan bipol/dipol
Prisvärd Hi-Fi och hembiolösning
2 st 25 mm domediskant i guld med UD-Waveguide
5.5-tums C-CAM baselement med DCM-teknik
Finns i vitt och svart

"Bronze FX är ett par dipol/bipolära surroundhögtalare som är akustiskt och estetiskt matchade med den sjätte generationen av Monitor Audios Bronze-serie"
Bronze Generation 6
Monitor Audio Bronze är nu i sin sjätte-generation, en otroligt populär serie som ger mycket valuta för pengarna till såväl musikälskaren som filmälskaren. Bronze-serien är uppgraderad mot tidigare med en rad olika förbättringar, bland annat har diskanten fått en Waveguide för utökad spridningsförmåga och bidrar med bättre tajming. Diskanten sitter även bakom ett nytt akustiskt hexagonalt skydd.

Basarna är helt nyutvecklade med större talspolar för att klara av högre ljudtryck utöver ny upphängning som bidrar med en snabbare respons, detta kallar Monitor Audio för "DCM" och står för Damped Concentric Mode.

Kabinetten har även blivit bättre avstämda för att fungera mer optimalt vid placering närmare bakvägg. Internkablaget har också fått mer omsorg i form av deras Pureflow-kabel som bygger på silverpläterad koppar.

Designen har också fått sig ett rejält lyft mot tidigare och är nu mycket mer stilrena. Nya läckra färgval som matt svart, matt vit, valnöt samt den otroligt läckra urban grey som passar in i det moderna hemmet. Hela serien innehåller två golvhögtalare, två stativhögtalare, en centerhögtalare, en surroundhögtalare, en subwoofer samt även nu Atmos-högtalare.

Bronze FX
Bronze FX ser till att omsluta dig med klart och distinkt surroundljud när det vankas filmkväll i soffan. Högtalarna är fullt klangmatchade med resten av högtalarna i Bronze-serien och består av dubbla sidomonterade domediskaner i guld med UD-Waveguide och ett frontriktat 5.5 tums bas/mellanregister. Bronze FX placeras antingen som bak-eller sidohögtalare där man själv kan välja om de ska spela som bipolära högtalare (direktstrålande), eller dipol (större diffus ljudbild) med hjälp av en liten switch på baksidan för en övertygande och närvarorik ljudbild. På baksidan sitter två nyckelhålsfästen för vägghängning.

 
Modeller
Svart 5.990:-
Vit 4.790:-
Grå 4.990:-
Valnöt 4.990:-


Typ:
Surround

Diskant:
2 st 25 mm domediskant i guld med UD-Waveguide

Bas:
5.5-tums C-CAM baselement med DCM-teknik

Känslighet:
86 dB

Impedans:
8 ohms

Frekvensomfång:
74 – 30,000 Hz

Mått:
287 x 284 x 124 mm (H x B x D)

Vikt:
5 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-05-06