Monitor Audio Bronze C150 6G
Uppgraderad Bronze-serie nu i sin sjätte generation
Prisvärd Hi-Fi och hembiolösning
25 mm domediskant i guld med UD-Waveguide
2 st 5.5-tums C-CAM baselement med DCM-teknik
Finns i vitt, svart, grått samt valnöt
Kompakt i sin storlek

"Monitor Audio Bronze C150 kompletterar alla högtalare i den sjätte generationen av Bronze-serien och är ett viktigt komplement för de som vill ha ett klangmatchande ljud när man tittar på TV eller film."
Bronze Generation 6
Monitor Audio Bronze är nu i sin sjätte-generation, en otroligt populär serie som ger mycket valuta för pengarna till såväl musikälskaren som filmälskaren. Bronze-serien är uppgraderad mot tidigare med en rad olika förbättringar, bland annat har diskanten fått en Waveguide för utökad spridningsförmåga och bidrar med bättre tajming. Diskanten sitter även bakom ett nytt akustiskt hexagonalt skydd.

Basarna är helt nyutvecklade med större talspolar för att klara av högre ljudtryck utöver ny upphängning som bidrar med en snabbare respons, detta kallar Monitor Audio för "DCM" och står för Damped Concentric Mode.

Kabinetten har även blivit bättre avstämda för att fungera mer optimalt vid placering närmare bakvägg. Internkablaget har också fått mer omsorg i form av deras Pureflow-kabel som bygger på silverpläterad koppar.

Designen har också fått sig ett rejält lyft mot tidigare och är nu mycket mer stilrena. Nya läckra färgval som matt svart, matt vit, valnöt samt den otroligt läckra urban grey som passar in i det moderna hemmet. Hela serien innehåller två golvhögtalare, två stativhögtalare, en centerhögtalare, en surroundhögtalare, en subwoofer samt även nu Atmos-högtalare. 
Modeller
Svart 3.490:-
Vit 3.490:-
Grå 3.490:-
Valnöt 3.490:-


Typ:
Center

Diskant:
25 mm C-CAM Guld Diskant med UD Waveguide

Bas:
5.5-tum C-CAM element

Känslighet:
88db

Impedans:
8 ohm

Frekvensomfång:
66 – 30,000 Hz

Mått:
451 x 166 x 225 mm (B x H x D)

Vikt:
7 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-05-06