Monitor Audio Bronze 200 6G
Uppgraderad Bronze-serie nu i sin sjätte generation
Prisvärd Hi-Fi och hembiolösning
25 mm domediskant i guld med UD-Waveguide
Dubbla 5.5-tums C-CAM baselement med DCM-teknik
Finns i vitt, svart, grått samt valnöt

Minsta golvhögtalaren med dubbla 5.5-tums baselement i den 6e generationen av Monitor Audios Bronze-serie!
Bronze Generation 6
Monitor Audio Bronze är nu i sin sjätte-generation, en otroligt populär serie som ger mycket valuta för pengarna till såväl musikälskaren som filmälskaren. Bronze-serien är uppgraderad mot tidigare med en rad olika förbättringar, bland annat har diskanten fått en Waveguide för utökad spridningsförmåga och bidrar med bättre tajming. Diskanten sitter även bakom ett nytt akustiskt hexagonalt skydd.

Basarna är helt nyutvecklade med större talspolar för att klara av högre ljudtryck utöver ny upphängning som bidrar med en snabbare respons, detta kallar Monitor Audio för "DCM" och står för Damped Concentric Mode.

Kabinetten har även blivit bättre avstämda för att fungera mer optimalt vid placering närmare bakvägg. Internkablaget har också fått mer omsorg i form av deras Pureflow-kabel som bygger på silverpläterad koppar.

Designen har också fått sig ett rejält lyft mot tidigare och är nu mycket mer stilrena. Nya läckra färgval som matt svart, matt vit, valnöt samt den otroligt läckra urban grey som passar in i det moderna hemmet. Hela serien innehåller två golvhögtalare, två stativhögtalare, en centerhögtalare, en surroundhögtalare, en subwoofer samt även nu Atmos-högtalare.

Bronze 200
Monitor Audio´s minsta golvhögtalare i Bronze-serien ger välljud för både musik och film och är bestyckade med dubbla 5.5-tums element. Modellen fungerar bra till mindre vardagsrum och matchar även Atmos-högtalarna Bronze AMS perfekt placerade uppe på toppen. Bronze-serien målar upp en naturlig och lite varmare klang med bra detaljrikedom för sin prisklass. Bronze 200 har även fått nya fötter som ger en förbättrad stabilitet mot tidigare modell, ingår både spikes och gummi-underlägg för att passa alla olika golv. Precis som många andra högtalare från Monitor Audio så dras elementen fast via gängorna på baksidan med en insex-nyckel, detta gör man även när man fått hem högtalarna via det medskickade verktyget. Basreflex portarna på baksidan använder deras Hive II-teknik som minimerar missljud från porten.

 
Modeller
Vit 10.990:-
Svart 10.990:-
Valnöt 10.990:-
Grå 10.990:-


Typ:
Golv

Diskant:
25 mm C-CAM Guld Diskant med UD Waveguide

Bas:
2 x 5.5-tums C-CAM element

Känslighet:
88 dB

Impedans:
8 Ohm

Frekvensomfång:
35 – 30,000 Hz

Mått:
229 x 909 x 304

Vikt:
13 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-05-06