Vicoustic Cinema Round Premium 8-pack
- Snyggt designad absorbent
- Dämpar mellan- och höga frekvenser
- Enkel att installera
- Brandskyddad enligt Euroclass F
- Fyllning av melaminhartsskum med tygfront
- Lämpar sig för mängder av olika utrymmen
- Stort urval av färger
- Levereras i paket om 8 absorbenter

Vicoustic Cinema Round premium är en snyggt utformad absorbent som passar utmärkt för biorum och vardagsrum såväl som offentliga miljöer, inspelningsstudios, konferensrum och mycket annat!
[underrubrik]Cinema Round Premium[/underrubrik] Vicoustic Cinema Round Premium är en effektiv absorbent som dämpar framförallt i mellanregister och diskant. Montera den med lite luftspalt så dämpar den ännu effektivare i det lägre registret. Klädd i tyg och med hela 9 olika färgalternativ är den enkel att placera i de flesta rum.

[underrubrik]Mängder av användningsområden[/underrubrik]Cinema Round Premium kan enkelt appliceras i en mängd olika miljöer där man vill få bättre kontroll över ljudet i rummet genom att dämpa oönskade reflektioner samt minska efterklangen. Det är en väldigt stabil akustikpanel med en hög och linjär absorbtionskoefficient. Vanliga användningsområden är hembiorum, lyssningsrum för HiFi, konferensrum, inspelningsstudios, audiotorium, offentliga miljöer och mycket annat.

[produktbild]309428-vicoustic-cinema-round-premium-8-pack--02[/produktbild]

[underrubrik]Enkel att installera[/underrubrik]Cinema Round Premium kan installeras både på vägg och i tak. Installationen görs enkelt med Vicoustic Flexi Glue Ultra eller VicFix J Profile i kombination med VicFix Base. Installationstillbehören hittar du bland rekommenderade tillbehör. [produktbild]309425-vicoustic-cinema-round-premium-8-pack-605[/produktbild]

 
Modeller
Vit 5.490:-
Svart 5.490:-
Grå 5.490:-
Ljusgrå 5.490:-
Bordeaux 5.490:-
Lila 5.490:-
Beige 5.490:-
Blå 5.490:-
Pumpkin Orange 5.490:-


Typ:
Absorbent

Mått:
595 x 595 x 75 mm

Vikt:
1 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-04-28