Triangle Esprit Voce EZ - Brown Maple
- Centerhögtalaren i Esprit Brown Maple-serien
- Special Edition i äkta lönnfanér
- Behaglig hornladdad diskant i titan
- Dubbla 5-tums bas/mellanregister i cellulosa
- Framåtriktade basportar för enklare placering
- Smidigt magnetinfäst högtalargaller

Triangle Voce EZ - Brown Maple är den matchande centerhögtalaren till specialutgåvan av Esprit EZ-serien. En elegant högtalare som kompletterar filmupplevelsen med ett optimalt och balanserat ljud. Voce EZ använder samma diskant och cellulosa-koner som övriga Esprit EZ-serien vilket ger en komplett och klangmatchad ljudbild.
[underrubrik]Esprit Voce EZ - Brown Maple[/underrubrik]Triangle Voce EZ är centerhögtalaren i serien och är en 2-vägs högtalare med en bredd på 51 cm. Högtalaren gör sig bäst i en hembioanläggning tillsammans med resten av högtalarna i Esprit-serien för en tydlig och ren ljudåtergivning och är bestyckad med den högupplösta TZ2500 horndiskanten i titan, samt dubbla 5" bas/mellanregister-element i cellulosa.

[underrubrik]Special Edition i äkta lönnfanér[/underrubrik]Färgen Brown Maple är en modern, hållbar och högklassig finish som både känns och ser riktigt High-End ut!

[produktbild]307801-triangle-esprit-voce-ez-golden-maple--02[/produktbild]

[underrubrik]Hyllning till 20-års prestation[/underrubrik]Esprit EZ-serien har genomgått en intern och extern uppgradering. Den hornbaserade diskanten i titan känner vi igen från Triangles Anniversary-serien och levererar ett naturligt ljud med behaglig detaljrikedom som aldrig känns för ansträngt.

[produktbild]307802-triangle-esprit-voce-ez-golden-maple-039[/produktbild]

Enligt Triangle är mellanregistret det absolut viktigaste elementet. Det återskapar de frekvenserna som är mest hörbara för det mänskliga örat där man i den nya serien uppdaterat elementet och valt lättviktsmaterialet cellulosa för att ge extra liv och dynamik i ljudet.

Den mest synliga skillnaden på den nya Esprit EZ-serien är det eleganta kabinettet som är mer slimmat med nya magnetgaller och renare frontbaffel som gör högtalaren mer estetiskt tilltalande när man inte vill använda frontgallret.

 
Modeller
Brown Maple 3.990:-


Typ:
Center

Diskant:
1 st TZ2500 Hornladdad diskant

Bas:
Dubbla 5 tums bas/mellanregister i cellulosa

Känslighet:
91 dB/ 1 watt

Impedans:
5.3 - 8 Ohm

Frekvensomfång:
60 - 22.000 Hz

Mått:
510 x 168 x 290 mm

Vikt:
9.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-03-13