Pro-Ject Audio RPM 5 Carbon utan pickup
- Remdriven skivspelare med utstickande design
- Akustiskt död skivtallrik i akryl
- 9-tums cc-EVO tonarm i kolfiber
- Keramiskt kullager
- Precisions synkron motor
- Justerbara fötter i aluminium
- Motvikt med TPE-dämpning
- Finns i 3 läckra finishar
- OBS! Denna version levereras utan pickup!

Pro-Ject RPM 5 Carbon är storebror till EISA-Awards vinnaren Pro-Ject RPM 3. 9-tums ccEvo-tonarm i kolfiber. Levereras utan pickup- och nål!
[underrubrik]Läcker designad och välljudande[/underrubrik]Pro-Ject är välkända för sina välljudande skivspelare och RPM 5 Carbon är heller inget undantag. RPM 5 Carbon ärver mycket teknik från den dyrare RPM 9 och till skillnad mot lillebror RPM 3 Carbon så bygger RPM 5 på en mycket finare precisionsmotor, akustiskt död skivtallrik i akryl, finare tonarm och keramiskt kullager. Även plinten är stabilare och beklädd i kolfiber vilket ger en sobert och stilrent intryck. Motvikten är teflonklädd för minimalt med resonanser, hela tallriken snurrar på ett keramiskt kullager för optimal prestanda.

Pro-Ject RPM 5 Carbon är en av dem mest sålda skivspelarna i RPM-serien från det Österrikiska företaget. Rekommenderas starkt för den sanna vinylentusiasten!

[red]Den här versionen av RPM 5 Carbon levereras utan förmonterad pickup och vänder sig till dom som önskar montera sitt egna val av detta![/red]

[underrubrik]Flera läckra färgval[/underrubrik] Pro-Ject RPM 5 Carbon finns i klassisk högblank svart, vit eller röd och gör sig utmärkt på hifi-racket, mediabänken eller varför inte en separat vinylhylla. Guldpläterade RCA-kontakter gör att du själv kan välja en bra och matchande stereokabel till spelaren, glöm inte att komplettera med RIAA-steg ifall förstärkaren/receivern saknar en dedikerad Phono-ingång. Kablar och steg hittar ni som rekommenderade tillbehör till höger om denna produkttext.

[red]OBS! Dammlock ingår ej och går att köpa separat.[/red]

 
Modeller
Svart högblank 18.490:-
Vit högblank 18.490:-
Röd högblank 18.490:-


Typ:
Skivspelare

Drift:
Remdriven

Inbyggt RIAA-steg:
Nej

Pick-up:
Levereras utan pickup

Hastigheter:
33/45-varv

Nätdel:
Extern 15-volts DC/500mA

Utgångar:
Stereo RCA

Tillbehör:
Connect it E kabel, skivklämma, 45-varvs puck

Mått:
430 x 150 x 323 mm

Vikt:
8 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-03-05