Klipsch The One II
- Trådlös kompakt högtalare med läcker vintage-design
- Klipsch legendariska sound
- Akustiskt trimmad för bästa ljud
- Bluetooth för trådlös musik från din telefon eller platta
- Kabinett i trä med snygg tygfront
- 3.5 mm line ingång
- Finns i läcker valnötsfinish eller matt svart
- OBS! The One II har inte inbyggt batteri

Klipsch The One II är en Bluetooth-högtalare i en snygg lyxförpackning tack vare sin retro vintagedesign i valnöt eller matt svart med läckra knappar och spakar i koppar. I typisk Klipsch-anda hittar vi ett stort och dynamisk ljud som verkligen överraskar trots sitt kompakta format!
[underrubrik]Trådlös retro[/underrubrik]Klipsch nya Heritage-serie har fått en riktigt läcker design med mycket värme som får en att tänka tillbaka till det glada 50-talet. De raka linjerna och detaljerna som äkta träfaner och knappar/spakar tillverkade av spunnen koppar, gör att den här godingen ser lika bra ut som den låter. Högtalaren har ett inbyggt slutsteg på 60 watt med en bi-ampad 2.1-uppsättning med dubbla 2.25" fullregisterhögtalare, och en 4.5" subwoofer vilket gör att den verkligen presterar rent akustiskt trots sitt kompakta chassi.

[underrubrik]Streama trådlöst via Bluetooth[/underrubrik]Klipsch The One använder sig av Bluetooth 4.0 för musikuppspelning. Para ihop valfri smartphone, surfplatta, eller dator genom att hålla ner "Source"-knappen och du är igång med musiklyssnandet på nolltid.

[produktbild]307146-klipsch-the-one-ii-645[/produktbild]

[underrubrik]Flexibla placeringsmöjligheter[/underrubrik]Tack vare sin läckra design och kompakta format kan the The One II placeras var som helst i hemmet.

 
Modeller
Svart 3.226:-
Valnöt 3.226:-


Typ:
Trådlösa

Bas:
Ja, v4.0

Effekt:
3.5 mm

Mått:
322 x 155.6 x 133 mm

Vikt:
3.9 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-02-27