Denon Home 250
- Trådlös stereohögtalare med multirumsstöd
- Stilren design med mjukt rundade hörn och vävt möbeltyg
- HEOS multiroom Built-in
- Omfattande streamingstöd med inbyggt WiFi
- AirPlay 2, Spotify Connect, Tidal, internetradio mm
- Stöd för Alexa, Google Assistant och Siri röststyrning
- Fyra element med separat slutsteg för varje element
- Stöd för högupplöst ljud upp till DSD 5.6MHz
- Touchkontroller på toppen med närhetssensor
- 3 snabbval för dina favoriter

Denon Home 250 är mellanmodellen i den trådlösa högtalarserien Home. Med en modern design, HEOS multirum, omfattande streamingstöd, stöd för röststyrning och härlig ljudkvalitet är det en högtalare som både är lätt att tycka om och använda.
Denon Home 250
Denon Home 250 är mellanmodellen i serien som bestyckats med dubbla 4 tums baselement med ett 5.25 tums passivt element samt två stycken 19 mm diskantelement där varje element har ett eget tilldelat Klass D slutsteg för bästa kraft och kontroll. Designen är minimalistisk med mjukt rundade hörn och ett snyggt vävt möbeltyg som döljer högtalarelementen. På den högglanslackade toppen finns en styrpanel med inbyggd rörelsesensor som lyser upp touchkontrollerna när man närmar sig med handen, snyggt och praktiskt! Högtalarna i Denon Home finns i både svart och vitt utförande.

Omfattande streamingstöd
Denon Home har stöd för HEOS multiroom som vi bland annat återfinner i Marantz produkter. Med inbyggt WiFi, nämnda HEOS, Apple AirPlay 2 och Bluetooth är utbudet av tillgängliga streamingtjänster enormt. För att nämna några har du tillgång till Spotify Free och Premium, Tidal, Deezer, Soundcloud, Tune In internetradio och massa andra tjänster. Denon Home hanterar högupplösta filformat som 192kHz/24bit, FLAC, WAV, ALAC och DSD2.8/5.6Mhz. På baksidan finns även fysiska kontakter i form av en traditionell 3.5 mm AUX-ingång samt en ingång för USB-lagringsenheter.

HEOS Multiroom
HEOS är den plattform som Marantz och Denon använder sig av för sitt multiroomsystem och högtalarna i Home-serien kan blandas mellan de olika tillverkarna och praktiskt styras med en enda app. För en riktig stereoupplevelse med större ljudbild kan du enkelt koppla ihop två stycken Home 250 och använda som vänster respektive höger högtalare i en True Wireless Stereo setup. För bättre tryck kan högtalaren kombineras med en HEOS kompatibel subwoofer. Home 250 går även att använda som surroundhögtalare till vissa utvalda soundbars.

Hej Google! Hej Siri!
Högtalarna i Denon Home-serien har stöd för röststyrning från alla de tre stora aktörerna; Google Assistant, Apple Siri samt Amazon Alexa. Med ett enkelt röstkommando kan du be assistenterna spela upp musik, byta spår eller ändra volymen och mycket, mycket annat.

 
Modeller
Svart 4.288:-
Vit 4.288:-


Typ:
Trådlösa

Diskant:
2 x 19 mm

Bas:
2 x 100 mm + 130 mm passiv radiator

Mått:
295 x 216 x 120 mm

Vikt:
3.7 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-01-23