Heco Ambient 22F
- Vägghängd högtalare i elegant design
- Levereras med tygfronter i 3 olika färger med magnetfästen
- 2-vägs basreflexkonstruktion
- Kraftiga väggfästen i metall
- Förberedd för väggfästen med VESA 100 x 100
- Kan monteras vertikalt eller horisontellt
- Optimerade delningsfilter med högkvalitativa komponenter
- Guldpläterade skruvterminaler
- Finns i mattsvart eller mattvit finish

Heco Ambient 22F är den mellanmodellen i Hecos Ambientserie, en högtalarserie speciellt framtagen för väggmontering i ett kompakt format med en modern och elegant design. Högtalarna finns i mattsvart eller mattvit finish och levereras med tre uppsättningar högtalarfronter i olika färger som enkelt sätts fast med magnetfästen.
Heco Ambient Line
Heco Ambient Line är en ny serie från den tyska högtalartillverkaren som är speciellt framtagen för väggmontering. Specialutvecklade element och delningsfilter används för att få en så stor och dynamisk ljudbild som möjligt från väldigt kompakta format. 3 olika storlekar finns tillgängliga och alla går att montera vertikalt och horisontellt tack vare de rejäla inbyggda väggfästena i metall, perfekt för dig som vill köra ett hembiosystem med center i samma design. Samtliga högtalare levereras med magnetinfästa tygfronter i 3 olika färger för att matcha den övriga inredningen i hemmet.

Ambient 22F
Ambient 22F är mellanmodellen i serien med ett djup på endast 85 mm (102 mm med fronttyg och väggfäste). Elementbestyckningen består av ett 5 tums bas/mellanregister och en 1 tums diskant förpackat i ett kompakt kabinett med en flödesoptimerad basreflexport. Bas/mellanregistret är speciellt framtaget för den kompakta lådan och levererar ett bra tryck med låg distortion. Den nyutvecklade 25 mm stora Fluktusdiskanten ger en bra spridning för optimal ljudbild över hela lyssningspositionen.

 
Modeller
Matt vit 3.490:-
Matt svart 3.490:-


Typ:
Vägg

Diskant:
1 tums tygdome

Bas:
1 x 5 tum

Känslighet:
88 dB

Impedans:
4 - 8 ohm

Frekvensomfång:
50 - 42.500 Hz

Mått:
Kabinett: 225 x 455 x 85 mm
Med tygfront och fäste: 225 x 455 x 102 mm

Vikt:
4.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2020-01-08