SVS SB-2000 Pro
- Aktiv subwoofer med topprestanda
- Kraftfullt 12 tums baselement med dubbla rejäla ferritmagneter
- Sluten lådkonstruktion i ett kompakt format
- Sledge STA-550D Klass-D förstärkare på 550 watt (peak +1.500)
- Inbyggd 50 MHz DSP från Analog Devices
- Anslutningspanel med intelligent kontrollinterface
- App-styrning för kontroll och bass management via Bluetooth
- Spelar ner till 19 Hz (+/- 3dB) med full kontroll
- Finns i 3 olika finishar
- Svart (svart bas) eller vitt tyggaller (vit bas) för att skydda elementet.

SVS SB-2000 Pro är en oerhört kraftfull aktiv 12 tums subwoofer med häpnadsväckande prestanda förpackad i ett väldigt kompakt format. Ett 550 watts Sledge slutsteg med peak-effekt på över 1500 watt kombinerat med en 50 MHz DSP från Analog Devices ser till att elementet hålls i full kontroll och kan agera med enorm precision.
[underrubrik]Uppgraderad prestanda[/underrubrik]SVS har gjort sig kända för att leverera prestanda till ett pris som ingen kan mäta sig med. Vad som gör SVS basarna så bra är att de är väldigt linjära i sin frekvensåtergivning. Andra tillverkare presterar ofta i registret 60 – 80 Hz men klarar inte att leverera lika mycket i de djupaste frekvenserna där det krävs mer kraft.

Oavsett om du väljer instegsmodellen SB-1000 eller referensbasen SVS PB-16 Ultra kan du vara säker på att basen levererar på ett förtroendeingivande sätt. Nu kommer den rejält omarbetade 2000 Pro-serien från SVS som ger ännu bättre prestanda och funktioner som bara funnits i högre prisklasser tidigare.

Arkitekturen i 2000 Pro-serien är helt omarbetad med bättre uppstagning av kabinetten, nyutvecklat baselement, inbyggd 50 MHz DSP från Analog Devices, kraftfullare slutsteg, ny bakre anslutningspanel med intelligent kontrollinterface samt möjligheten att styra basen via SVS Subwoofer App.

Resultatet blir att basarna i 2000 Pro-serien låter bättre än någonsin med ännu mer kraft och kontroll! Du kan spela högre, de återger de lägre frekvenserna mer övertygande än någonsin och har blivit ännu rappare till musik.

[underrubrik]En riktig slägga med inbyggd DSP[/underrubrik] I 2000 Pro-serien använder man sig av det framgångsrika Sledge slutsteget som i den här versionen levererar 550 Watt RMS i kontinuerlig effekt och peakar på hela +1.500 Watt RMS, en riktig slägga i ordets rätta bemärkelse. Steget är uppbyggt som en effektiv high-current Class-D konstruktion som kombinerats med fullt diskreta MOSFET utgångssteg på 25 ampere 600 V, och drivning av Analog Devices 50 MHz DSP med dubbel precisionsfiltering på 56 bit.

Just Analog Devices DSP:n är den mest avancerade man hittills sett i en subwooferapplikation och som ger full kontroll på ljudet tack vare tuning efter ditt rums egenskaper, optimerad frekvenssvarskurva mm. Tack vare steget så spelar verkligen 2000 Pro-serien helt utan ansträngning även om man pressar på ordentligt på ett sätt vi inte upplevt från någon annan tillverkare.

[produktbild]303481[/produktbild]
[underrubrik]Nyutvecklat rejält 12 tums baselement[/underrubrik] En av de viktigaste komponenterna är naturligtvis subwooferelementet. Med dubbla ferritmagneter som väger 6.8 kilo skapas ett kraftfullt magnetiskt fält och ger förutsättningarna att spela hela vägen ned till 19 Hz inom +-3dB med full kontroll. Talspolen är tillverkat för att ge maximal magnetisk kraft vid extremrörelser hos konen, vilket ger grym kontroll på elementet och därmed rent men kraftfullt basljud.

[produktbild]303487-svs-sb-2000-pro-794[/produktbild]
[underrubrik]App-styrning via Bluetooth[/underrubrik] En mycket smart funktion är att du kan styra subwoofern via SVS App som finns till Apple och Android enheter. Alla DSP-program och justeringar gör du smidigt från soffan utan att behöva gå fram och trycka på knapparna. Appen kopplas upp via den inbyggda Bluetooth-mottagaren.

[produktbild]303486-svs-sb-2000-pro-922[/produktbild]
[underrubrik]Kabinettet[/underrubrik] Kabinettet är konstruerat för att optimera både storlek och prestanda. Enbart 372 x 360 x 395 mm stort (med grill), med de kompakta måtten blir SB-2000 Pro lättplacerad och kan med fördel använda flera subwoofers till samma system. Sitt kompakta format till trots är inte SVS SB-2000 Pro nån lättviktare, 17.5 kg väger enheten som därmed står stabilt på golvet på elastomerfötter även vid extrema konrörelser. Internt är kabinettet ordentligt stagat och en resonansdöd konstruktion är framtagen för att du ska få ett så rent och bra ljud som möjligt.

 
Modeller
Svart Ask 12.990:-
Svart högblank 13.790:-
Vit högblank 13.790:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv med sluten konstruktion

Effekt:
550 watt RMS, 1.500 watt Peak

Element:
12 tum

Frekvensomfång:
19 - 240 Hz +/- 3 dB

Delningsfilter:
Ställbart

Mått:
360 x 372 x 395 mm (med galler)

Vikt:
18 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-12-13