Euroscreen AutoLink Kit ER
- Styrningskit för Euroscreens installationsdukar
- Euroscreen Control Box ER
- Autolink Trigger
- RF-fjärrkontroll


Euroscreen AutoLink Kit ER är ett paket för Euroscreens installationsdukar beståendes av olika styrningar för kontrollboxen Control Box ER. I paketet ingår Control Box ER, RF-fjärrkontroll och AutoLink Trigger ER.

[underrubrik]Control Box ER (Enhanced Radio)[/underrubrik]Control Box ER ger helt nya möjligheter till kontroll och styrning av din projektorduk. Den är användarvänligare, driftsäkrare, lättare att installera och programmera samt att, tack vare funktionen med dubbelkommunikation, ger den även bättre återkoppling. Med ett omfattande tillbehörssortiment och urval av styrningsmöjligheter kan man skräddarsy styrningen för att just passa dina behov.

En av de absolut häftigaste tillbehören är utan tvekan WiFi Box som ger dig möjligheten att styra duken via din telefon, surfplatta eller med din röst via nån röststyrningsassistenterna Alexa, Google eller Siri.

[underrubrik]Autolink Trigger[/underrubrik]Autolink är för dig som vill ha en smidig och automatiserad styrning av din motorduk från Euroscreen. När du sätter på projektorn känner Autolinkboxen som placeras vid projektorn (strömkabeln ansluts till boxen och går sedan vidare till projektorn) av att det blir en spänning i elkabeln och skickar då en RF signal till kontrollboxen som placeras på strömkabeln till duken.

[underrubrik]RF fjärrkontroll[/underrubrik]RF står för Radio Frequency vilket innebär att fjärrkontrollen skickar radiovågor till mottagarenheten (kontrollboxen). Fördelen med radiovågor är att de inte kräver fri sikt till mottagaren och därmed kan man gömma undan kontrollboxen. Som alternativ erbjuder Euroscreen IR-fjärrkontroll som dock kräver fri sikt.

[underrubrik]Stort urval av styrningar[/underrubrik]Euroscreen erbjuder ett flertal styrningsmöjligheter för sina motoriserade installationsdukar. Dukarna levereras med en strömkabel och som tillbehör för styrning erbjuder Euroscreen en Control Box ER. Kontrollboxen kan styras via radio, RF, RS-232, 12-volts trigger och levereras med en 3m lång kabel vilken ansluts till ett vanligt eluttag. Till kontrollboxen finns det tillbehör i form av en WiFi Box med möjlighet till app- och röststyrning, Autolink, RF fjärrkontroll, samt RF väggkontroll. Dessa erbjuder vi dels i kit med kontrollbox och dels som separata produkter.

 
Modeller
Vit 3.630:-


Typ:
Tillbehör

Användning:
Styrkit för Euroscreens installationsdukar

Vikt:
2 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-11-11