JBL PartyBox 100
- Uppladdningsbart batteri med upp till 12 timmars drifttid
- Anslut en extra högtalare för true stereo (TWS)
- Ingång för mikrofon och gitarr
- JBL Power Bass system
- Går även att montera på stativ
- Utsedd till årets partyhögtalare 2019-2020 av EISA!


JBL PartyBox 100 är den minsta högtalaren i JBL:s serie av portabla partyhögtalare. Streama enkelt din favoritmusik via Bluetooth eller USB och låt högtalaren med hjälp av sina kraftfulla högtalare med JBL Power Bass system få fart på festen. För ännu bättre partyfeeling kan man aktivera högtalarens inbyggda LED-belysning och välja nåt av de förvalda programmen eller låta högtalaren spela upp sin ljusshow i takt med musiken. Möjlighet finns även att koppla in en mikrofon eller gitarr och rocka loss ordentligt!
Bergsprängare med extra allt
Alla minns vi väl den klassiska bergsprängaren som släpades runt på festerna. Med Partybox 100 har JBL tagit steget längre och gjort en komplett partymaskin av sin moderna tolkning av denna. Två stycken 5.25 tums baselement tillsammans med två 2.25 tums mellanregister-/diskantelement och en väl tilltagen effekt får garanterat igång festen. Med JBL´s teknik TWS (True Wireless Stereo), kan två stycken Partybox 100 kopplas ihop med Bluetooth för en äkta trådlös stereoåtergivning.

För att höja stämningen ännu mer på festen kan man justera den inbyggda partybelysningen i flera olika lägen eller låta färgerna växla i takt med musiken. Vill man skråla med i musiken eller kanske lira lite gitarr tillsammans med grabbarna i Foo Fighters kopplar man enkelt in sin mikrofon eller gitarr på panelen på baksidan och kan ställa nivån på reglagen.

Flera anslutningsmöjligheter
Det smidigaste sättet är att strömma sin musik via Bluetooth men Partybox 100 har flera val för att koppla till externa källor; en vanlig RCA stereo, 3.5mm ingång, USB-ingång för både laddning och uppspelning samt en ingångar för mikrofon eller gitarr.

Mervärden på den större PartyBox 200

- Större element, 6.5 tums basar
- 3 diskanter för bättre spridning
- Mer effekt
- Karaokefunktion

 
Modeller
Svart 2.990:-


Typ:
Trådlös

Batteri:
Ja (upp till 12 timmars drifttid)

Drivs med 12 volt:
Nej

Bluetooth:
Ja

Airplay:
Nej

USB:
Ja (uppspelning av musik)

Ljudingångar:
1 st 3.5 mm, 1 st mikrofoningång, 1 st gitarringång

Fjärrkontroll:
Nej

Mått:
290 x 551 x 288 mm

Vikt:
9.7 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-10-29