Transparent Audio Small Transparent Speaker
- Trådlös aktiv högtalare
- Designad och utvecklad i Sverige
- Läcker transparent design i härdat glas
- Streama din favoritmusik via Bluetooth
- Volymkontroll på fronten
- Går att koppla ihop två högtalare för äkta stereoåtergivning
- Strömförsörjt förvaringsfack på undersidan
- Går att väggmontera


Small Transparent Speaker är en kompakt trådlös högtalare i samma häftiga design som storebror Transparent Speaker men i ett mindre format. En riktigt läcker högtalare konstruerad för att vara lika mycket en designpryl till hemmet som en högtalare att njuta av musik ifrån. Streama enkelt din favoritmusik via Bluetooth eller koppla in ditt val av streamingkälla i facket på undersidan av högtalaren. Robust konstruktion med en ram av metall och härdat glas.Cool design med imponerande ljud
Small Transparent Speaker är högtalare som är designad och utvecklad i Sverige. En coolt designad högtalare med front-, sidor- och baksida i transparent härdat glas vilket ger ett läckert visuellt intryck och dämpar även de interna vibrationerna i högtalaren. Ett Class D slutsteg på 30 watt tillsammans med dubbla 3 tums fullregisterelement gör detta till mer än bara en cool designpryl! Karaktären i högtalaren är ganska neutral för att vara inspelningen så trogen som möjligt. Small Transparent Speaker spelar upp ljud i stereo och går även att koppla ihop med ytterligare en högtalare för ännu bättre ljud och stereoseparation.

Streama via Bluetooth
Du streamar enkelt ditt val av musik via Bluetooth, kör igång Bluetooth på din telefon eller surfplatta och välj fritt från ditt utbud av streamingtjänster. På undersidan av högtalaren finns ett fack för placering av till exempel en Amazon Alexa Echo, Google Chromecast eller annan passande streamingprodukt. Koppla in din streamingenhet och låt Small Transparent Speaker vara en del av ditt multiroomsystem. På fronten finns en 3.5 mm ingång samt i facket på undersidan hittar vi ytterligare en 3.5 mm ingång samt ett USB-uttag för strömförsörjning.

Väggmonteringsbar
Small Transparent Speaker trivs bäst på en hylla eller bänk men går också att väggmontera och fästen samt skruv och plugg för betongvägg medföljer.

 
Modeller
Vit 5.500:-
Svart 5.000:-


Typ:
Trådlösa

Mellanregister:
2 st 3-tums fullregisterelement

Frekvensomfång:
60 - 20.000 Hz

Mått:
268 × 203 × 95 mm

Vikt:
3 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-10-23