Earthquake MiniMe-FF8-V2
- Extra long throw 8 tums element
- 320 watt klass D
- 25 x 26 x 27 cm stor
- Egenutvecklad klass D-lösning
- Auto av/på funktion
- Gummifötter för stabilitet


Earthquakes MiniMe serie ger dig extrem bas från kompakta kabinett. FF modellen är Front Fireing vilket till skillnad från övriga ger dig ett frontriktat element och därmed möjlighet att bygga in subwoofern i möbler eller delvis dölja i vägg. Ett långslagigt 8 tums element drivs av 320 watt och levererar bra bas inom specifikation ned till 30 Hz.
MiniMe
Med MiniMe serien har Earthquake utvecklat riktigt kompakta subwoofers som trots storleken levererar nyanserad och bra bas med full kraft. I serien används basradiatorer i kombination med aktiva element samt i FF-modellen med enbart ett aktivt framåtriktat element. Serien är en av de populäraste tack vare hög prestanda för storleken.

FF8-V2
Version 2 av FF8 är en rejäl konstruktion med stabilt 22mm tjockt MDF kabinett som Pianolackats svart. Fördelen med frontriktade elementet utan basport är att det enkelt kan döljas i en möbel med tygluckor eller annat kompakt utrymme. För att kompensera för de kompakta måtten så har Earthquake ett 8 tums element med extra lång slaglängd och kan därför flytta mycket luft trots den mindre diametern. FF8 står stabilt på gummifötter som minskar vibrationer.

Class D by Earthquake
Earthquakes ingenjörer har vanan trogen förbättrat de normalt använda kretslösningarna och skapat ett kraftfullt steg med hög kvalitet. Bland annat utgångssteg som är rejält överdimensionerade för att leverera hög stabilitet. Fördelen är även en hög effektivitet som ger låg strömförbrukning och låga värmeförluster. Strömförsörjningen är baserad på Earthquakes Triple Triangle Constant Power Transfer Technology. Vilket är en avancerad switch mode PSE som ärvts ned från Earthquakes för amerikanska militären specialframtagna strömaggregat. Detta ger konstant hög prestanda även när subwoofern pressas som mest.

 
Modeller
Svart 10.500:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv

Effekt:
320 watt

Element:
8 tum

Frekvensomfång:
30-160 Hz

Delningsfilter:
Ställbart 50-100 Hz

Mått:
248 x 260 x 273

Vikt:
8 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-10-14