Philips HUE Argenta Spotlight Singel

Philips HUE Argenta är en läcker takplafond som kommer i både i aluminium och vitt utförande. Lampan kan skapa 16 miljoner olika färger och lyser med 8 W (LED). Kontrolleras och styrs via HUE-systemet där du även kan lägga in automation. OBS. Du kan styra lampan med antingen Bluetooth eller med HUE-bryggan.

- 1 x spotlight
- Styr via HUE-bryggan för att få alla funktioner
- Kan styras via Bluetooth (Max. 10 lampor)
- Livslängd upp till 15.000 timmar
- Förbrukar enbart 6 W
- Dimbar och kan lysa i 16 milj. olika färger
- 2000 - 6500K färgtemperatur
- Röststyrning (Via HUE-brygga)

Argenta Spotlight
Med Philips HUE Argenta så får ljuset i rummet en ny betydelse. En stilren lampa som kan uppnå 16 milj. olika färger och är dimbar. Perfekta tillägget till ditt nuvarande HUE-system. Om du inte har en HUE Bridge så kan du styra lampan via Bluetooth (Upp till max. 10 lampor), men har du en brygga så får du tillgång till alla funktioner som röststyrning mm.

Philips HUE
Philips HUE är ett av de mest utbredda systemen för intelligent styrning av ljus i ditt hem, tack vare ett brett utbud av produkter, enkelt handhavande och bra appstyrning. Systemet kan även kompletteras med fysiska tryckknappar, rörelsesensorer och regler för automatiska funktioner. Perfekt för att få mer smart funktionalitet för ditt hem.

 
Modeller
Vit 729:-
Aluminium 729:-


Typ:
PHILIPS HUE

Egenskaper:
HUE spotlight

Sockel:
GU10

Inbyggd dimmer:
Ja

IP-klass:
IP20

Mått:
90 x 127 x 110 mm

Vikt:
0.3 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-10-09