Clic CABLE TRAY
- Kabelkanal tillverkad i aluminium
- Designad och tillverkad i Danmark
- Lätt att montera, kommer med förborrade hål på baksidan
- Finns i tre olika längder, 15, 20 och 25 cm (längd anges vid beställning)
- Kommer i vitt, svart eller silver
- Passar perfekt i Clic Cable Cover Plate 05d


Clic CABLE TRAY är en kabelkanal i aluminium speciellt gjord för Clic Cable Cover Plate 05d. Cable Tray är tillverkad i aluminium och finns i vitt, svart eller silver. Vid använding av denna får man en snygg lösning för att dölja kablar mellan elektroniken i bänken och sin TV.
Clic
Idéerna till möblerna uppstod då mannen bakom clic, Mike Fabricius, inte kunde hitta en genomtänkt möbel i hög kvalité, som uppfyllde hans behov för att hantera AV produkter. Marknaden var helt enkelt inte kapabel att leverera en möbel som fungerade, många erbjöd praktiska möbler på bekostnad av design och tvätt men ingen gjorde både och.

Med Clic var målsättningen att erbjuda en väldesignad möbel som var praktisk och anpassad till att fungera ihop med AV produkter. Saker som djup, kabelgenomföringar och olika konfigurationsmöjligheter blev självklarheter utöver designen. Med ett väl tilltaget djup, apparatbreda skåp och tygluckor kan allt sättas i bänken om man vill ha en smidig och snygg lösning för hela AV systemet.

En av de absolut mest uppskattade delarna i Clic´s sortiment är tygluckorna man kan utrusta sin bänk med. De finns i många olika färger och är akustiskt transparenta vilket innebär att man, utan att tumma på ljudkvalitén kan ställa in högtalare i sin bänk. Det innebär också att fjärrkontroll kan användas även när luckorna är stängde.

Tillbehör och alternativ
Till alla Clic möbler ingår förutom själva bänken en hylla till varje skåp, allt man utöver det vill utrusta sin bänk med köper man som tillbehör. Ben eller väggfäste, luckor eller lådor om man inte vill ha en öppen bänk och täcklock till kabelgenomföringen på ovansidan.

Alla Clics möbler levereras helt färdigmonterade för att du ska få bästa möjliga finish på din nya mediabänk.

 
Modeller
Vit 440:-
Svart 440:-
Silver 440:-


Typ:
Tillbehör

Beskrivning:
Kabelkanal till Clic Cable Cover Plate 05d

Vikt:
0.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-10-03