Clic MAGNET FEET
- Magnetfot för stapling av moduler
- Designad och tillverkad i Danmark
- Ger en känsla av svävande moduler
- Antal fötter per fack: 4 (1 fack), 6 (2 fack), 8 (3 fack), 10 (4 fack)
- Finns i svart och silver
- Skall inte användas i kombination med väggmontering!
- Priset är per magnetfot


Clic MAGNET FEET är en magnetfot som används om man vill stapla flera moduler på varandra. Med fötterna får man en lucka på 7 mm mellan modulerna vilket ger en luftig och elegant design. Alla moduler i Clic´s sortiment har en dold magnet på toppen av hyllan och magnetfoten skruvas fast på underdelen av modulen. Antalet fötter du behöver beror på vilken storlek på möbeln du har.

Clic
Idéerna till möblerna uppstod då mannen bakom clic, Mike Fabricius, inte kunde hitta en genomtänkt möbel i hög kvalité, som uppfyllde hans behov för att hantera AV produkter. Marknaden var helt enkelt inte kapabel att leverera en möbel som fungerade, många erbjöd praktiska möbler på bekostnad av design och tvätt men ingen gjorde både och.

Med Clic var målsättningen att erbjuda en väldesignad möbel som var praktisk och anpassad till att fungera ihop med AV produkter. Saker som djup, kabelgenomföringar och olika konfigurationsmöjligheter blev självklarheter utöver designen. Med ett väl tilltaget djup, apparatbreda skåp och tygluckor kan allt sättas i bänken om man vill ha en smidig och snygg lösning för hela AV systemet.

En av de absolut mest uppskattade delarna i Clic´s sortiment är tygluckorna man kan utrusta sin bänk med. De finns i många olika färger och är akustiskt transparenta vilket innebär att man, utan att tumma på ljudkvalitén kan ställa in högtalare i sin bänk. Det innebär också att fjärrkontroll kan användas även när luckorna är stängde.

Tillbehör och alternativ
Till alla Clic möbler ingår förutom själva bänken en hylla till varje skåp, allt man utöver det vill utrusta sin bänk med köper man som tillbehör. Ben eller väggfäste, luckor eller lådor om man inte vill ha en öppen bänk och täcklock till kabelgenomföringen på ovansidan.

Alla Clics möbler levereras helt färdigmonterade för att du ska få bästa möjliga finish på din nya mediabänk.

 
Modeller
Silver 200:-
Svart 200:-


Typ:
Tillbehör

Beskrivning:
Magnetfötter för stapling av moduler

Vikt:
0.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-10-03