Naim Mu-so QB 2nd Gen
- Trådlös högtalare med dubbla passiva basradiatorer
- Kabinett i borstad aluminium med front i tyg.
- Total uteffekt 300 watt (4 x 50W, 1 x 100W)
- Integrerad volymratt med 15-funktions touchpanel
- Rörelsesensor, touchpanelen tänds upp när du närmar dig
- Inbyggt WiFi med stöd för 2.4 och 5 GHz banden
- Stöd för Spotify Connect, Tidal, Internetradio
- Apple AirPlay2, ChromeCast, Roon Ready
- Bygg ut ditt system med kompatibla multiroomprodukter
- Uppdaterad Naim kontroll App
- Levereras med tygfront i 2 toner: grått/svart, andra färger finns som tillval


Naim Mu-so QB 2nd Gen är en trådlös högtalare från den anrika high-end tillverkaren Naim. Underbar byggkvalitet och finish som man kan förvänta sig av det engelskbaserade företaget. En riktigt läcker högtalare vars ljud imponerar långt över dess kompakta format. Streama din favoritmusik från Spotify, Tidal eller nån av de många appar som stödjer Chromecast. Koppla ihop med andra Naim-, AirPlay2- eller ChromeCast kompatibla produkter och bygg ditt egna multiroomsystem. Stöd Apple AirPlay2 och ROON Ready.2nd Generation med massa uppdateringar och nyheter
Mu-so QB 2nd Generation bygger vidare på den kritikerrosade och EISA-Award belönade Mu-so QB. Den liknar i mångt och mycket den förra generationen på utsidan men är fullproppad med nyheter och lösningar och Naims ingenjörer har jobbat hårt för att få en fantastisk produkt att bli ännu bättre. Streamingplattformen bygger på samma plattform som i Naim ND555 vilket ger den en signalkälla som levererar prestanda på en nivå som är helt unik för den här prisklassen. Apple AirPlay 2 och Chromecast har implementerats för att ge ett ännu bättre streaming- och multiroomstöd. Den stora läckra volymkontrollen på toppen har fått en ny och intuitiv styrning med 15 touchkontroller, dessutom har den en rörelsesensor som tänder upp panelen ifall någon närmar sig. Mu-so QB 2nd gen har också fått full Roon-kompabilitet och är nu Roon Ready.

En ny flerkärnig och mycket kraftfullare DSP ger ännu bättre ljudkvalitet och tillåter att fler funktioner kan adderas. Den nya DSP´n kan hantera upp till 2.000.000.000 beräkningar per sekund jämfört med den förra generationens enkelkärniga som klarade 150.000.000.

Även högtalarna har fått sig en ordentlig uppgradering i samarbete med den franska högtalarspecialisten Focal. Förbättrade magnetsystem, längre talspolar och många andra finjusteringar jämfört mot den förra generationens enheter gör att Mu-so Qb 2nd Gen kan leverera djupare, kraftfullare och mer kontrollerad bas samtidigt som presentationen blir öppnare, mer detaljrik och ren. Varje enskilt instrument framträder klarare och den förbättrade timingen gör upplevelsen ännu mer engagerande.

Streama din favoritmusik och bygg vidare till flera rum
Naim Mu-so Qb 2nd Gen kan styras med hjälp av din smartphone eller surfplatta med Naim kontroll-app med uppdaterad funktionalitet som ger dig full kontroll över din musik och övriga inställningar. Utöver den inbyggda Tidal-klienten finns internetradio, uPNP-stöd för lagrad musik på nätverket, volymkontroll, dimmerfunktion samt möjligheten att styra flera Mu-so högtalare i en multirum-uppsättning. Mu-so QB 2nd Gen har även fått AirPlay 2, Chromecast och Roon vilket ger tillgång till en mängd olika kompatibla multiroomhögtalare. Spotify Connect-stöd gör det enkelt att spela musik direkt i Spotify-appen och det finns även Bluetooth om man föredrar det.

 
Modeller
Silver 10.490:-


Typ:
Trådlösa

Diskant:
Dubbla 25 mm

Mellanregister:
Dubbla 64 mm

Bas:
145 x 76 mm + dubbla passiva 149 x 86 mm

Mått:
210 x 218 x 212 mm

Vikt:
5.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-09-30