Tangent Spectrum XSW-8

Tangent Spectrum XSW-8 är en prisvärd 8" subwoofer med nordisk design. Subwoofern drivs av ett 90 watt steg och är har en sluten lådkonstruktion. Perfekt till vardagsrummet om man letar efter en stilren men samtidigt bra subwoofer för en billigare peng.

- Sluten 8" subwoofer
- Stilren nordisk design
- Justerbar crossover (40 - 150Hz)
- Midnatts svart eller polar vit

Estetisk kraft
Spectrum XSW-8 är en elegant subwoofer som går hand i hand med det flesta hemmen. Samtidigt som man får en stilren subwoofer så kommer även XSW-8 med ett bra tryck via 8 tums elementet som drivs utav ett 90 watts steg i en sluten kabinett. Du har även kontroll att justera nivå, fas och crossover på baksidan för att få rätt förutsättnigar till just ditt rum. Subwoofern kommer i två olika färger, midnatts svart och polar vit.

Sluten låda
En sluten konstruktion innebär att lådan är helt lufttätt. Här jobbar själva lufttrycket inuti lådan som "fjäder" för att få ett rappt och precist ljud, på bekostnad av rå kraft. Detta innebär också att man få till en mindre konstruktion på själva kabinettet om man jämför med en konstruktion med basreflex.

Högnivå
Högnivå-anslutning på subwoofers används framförallt om du inte har lågnivåutgång på din förstärkare. På det viset kan du koppla förstärkaren till subwoofern, och sen vidare ut till högtalarna från subwooferns högnivå-utgång.

Vissa subwoofer-tillverkare, som REL, använder en egen typ av koppling från subwoofern som mynnar ut i högnivå till din förstärkare. Dessa kopplas in på samma terminaler som fronthögtalarna och kan på det viset integrera subwoofern bättre med frontarna.


 
Modeller
Vit 3.390:-
Svart 3.390:-


Typ:
Aktiv

Typ av subwoofer:
Aktiv (inbyggt slutsteg)

Effekt:
90 watt

Element:
8 tum

Frekvensomfång:
31 - 250 Hz

Delningsfilter:
Ställbart 40 - 150 Hz

Mått:
270 x 280 x 275 mm

Vikt:
10 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-09-25