Cinema By Penaudio 12.1P
- Passiv subwoofer i en kompakt sluten låda
- 12-tums långslagigt element med rejäl talspole
- Monteras i baffelvägg för bästa resultat, går att även vägghänga
- Reptålig och ljusabsorberande soft touch ytbeläggning
- Maximalt ljudtryck 121 dB (nominellt 115 dB)
- Gediget uppstagat kabinett i björkplywood
- Smart kabelhanteringssystem för väggmontering
- Integrerade förstärkta nyckelhålsfästen för väggmontage
- Högkvalitativa högtalarterminaler

Cinema By Penaudio 12.1P är en 12 tums passiv bas i en kompakt sluten låda som lämpar sig bäst för montering i en dedikerad baffelvägg. Det 12 tum stora baselementet med sin 76 mm talspole och rejäla magnet har en lång slaglängd för att kunna uppnå ljudtryck i referensnivå i det mindre biorummet. Flera smarta lösningar för kabelhantering som t.ex en kabeltunnel för förbindelse mellan de bakre och främre terminalerna samt en fördjupning på baksidan för att kunna montera basen direkt mot en vägg. Precis som högtalarna i Cinema By Penaudios sortiment har basen en reptålig och ljusabsorberande ytbeläggning för att undvika störande reflektioner från t.ex en projektor.
För att säkerställa att du når bästa prestanda rekommenderar vi att du kontaktar butikerna för rådgivning/konsultation!

[underrubrik]Konstruktion och byggkvalitet[/underrubrik]Cinema By Penaudio högtalarna är oerhört välbyggda med en härlig kvalitetskänsla i allt från kabinettkonstruktion, elementbestyckning, delningsfilter, anslutningsterminaler till ytfinish. Serien finns i ett antal olika modeller i olika storlekar och ljudtryck beroende på rummets storlek, allt från den mindre hemmabion till stora biografer, där en installation i en dedikerad baffelvägg rekommenderas för bästa ljudåtergivning. Flera av modellerna går även att väggmontera eller ha placerade som en bokhyllehögtalare.

Till skillnad mot andra high-end hembiotillverkare krävs inga speciella färdigkonfigurerade slutsteg anpassade till respektive modell vilket gör det möjlighet att välja slutsteg efter just dina specifika önskemål.

[underrubrik]Kabinett och element[/underrubrik]De rejäla kabinetten är byggda av tjock baltisk björkplywood som bultas ihop och stagats upp rejält invändigt för att få till en så stum låda och vibrationsfri konstruktion som möjligt. De högkvalitativa bas- och mellanregistren kommer från italienska SICA och används rakt igenom hela serien för bästa möjliga ljudåtergivning och klangmatchning. I de större modellerna använder man horn från Wavecore vilket ger en härlig spridning och detaljupplösning. Högtalarna från Cinema By Penaudio både hörs och känns!

[underrubrik]Ljusabsorberande och reptåligt ytskikt[/underrubrik]Alla högtalare är ytbehandlade med en ljusabsorberande och reptålig färg vilket tar bort alla irriterande reflexer som kan uppstå från externa ljuskällor.

[underrubrik]Montering och terminaler[/underrubrik]Ett smart kabelhanteringssystem på baksidan ser till att högtalarna kan monteras kloss an mot vägg och med ett djup på endast 230 mm blir installationen riktigt diskret. För upphängning krävs inga specialfästen utan man använder sig av de rejäla integrerade nyckelhålsfästena för en enkel installation.

För anslutning av högtalarkablarna används guldpläterade anslutningsterminaler som även sväljer kablar av grövre dimension.

 
Modeller
Svart 23.290:-


Typ:
Passiv

Typ av subwoofer:
Passiv

Effekt:
350 watt (max 700 watt)

Element:
12 tum

Frekvensomfång:
36 Hz (+/- 3 dB)

Mått:
550 x 800 x 230 mm

Vikt:
24 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-09-26