Emotiva XPA Gen3 HC-1 monoblock

Emotiva XPA Gen3 HC-1 är ett monoblock i den populära XPA-serien. I kabinettet som är av halv normal bredd sitter ett av de berömda mono-stegen vilket kraftförsörjs av en helt egen toroidal transformator. Med HC-1 får du hela 300 watt RMS i 8 ohm och 600 watt i 4. Använd en till centerkanalen, två för vänster och högerhögtalare varför inte tre för hela frontriggen. Varje steg kraftförsörjs separat och har både XLR eller RCA-ingång.

- 1 x 300 watt RMS i 8 ohm
- 600 watt RMS i 4 ohm
- Klass A/B utgångssteg med klasss H uppbyggnad
- kraftfullt, rent och dynamiskt ljud
- Balanserad XLR-ingång
- Designad och tillverkad i Nashville, Tennessee
- 5 års garanti
- Triggerkabel inkluderad
- Kontrollerad SMPS kraftförsörjning


Emotiva
Hembiobutiken är sedan 2017 samarbetspartner med amerikanska Emotiva. Som enda återförsäljare i Sverige har vi blivit utvalda att få sälja deras produkter i vårt avlånga land. Något vi är väldigt stolta över då vi älskar de produkter Emotiva skapat. Emotiva är ett av de starkaste varumärkena i branschen när det kommer till slutsteg, förstärkare och allt runtomkring och de har nått till denna nivå tack vare att bolaget jobbar med en stenhård pris/prestanda-filosofi.

Grundaren "Big Dan" Laufman, (en ikon i branschen) arbetade med att ta fram produkter till olika high end ljud-tillverkare och såg tidigt att priserna på deras utrustning hamnade på en väldigt hög nivå jämfört med produktionskostnad. Med ambitionen att göra high-end kvalitetsnivån tillgänglig för fler så tog han beslutet att samla ett kompetent team och grunda varumärket Emotiva. Resten är historia med en extremt hög nivå av kundnöjdhet tack vare den höga prestandan man får för priset man betalar för produkten.

Kvalitet
I Emotivas X-serie blir man garanterad en kvalitet och prestanda utöver det vanliga. Produkterna är designade, kontrollerade, och sammansatta på Emotivas produktionscenter i Nashville, Tennessee och har hela 5 års garanti.

Kraft på riktigt
Ett slutstegs primära uppgift är att leverera kraft, något som Emotiva kan mycket om. Utgångsstegen är typisk Emotiva-kvalitet med klass A/B-steg och en klass H-förstärkardesign som ger bra balans mellan effektiv strömförsörjning och ljudkvalitet. I grund och botten får man en bättre effektivitet från steget oavsett om man man lyssnar på låga eller höga volymer.

XPA Gen3
Med Emotivas XPA Gen3 har man valt olika konfigurationer beroende på just ditt behov. Med HC-1 har du en unik halvbreddsprodukt vilket gör att du kan bygga upp kraftförsörjningen högtalare för högtalare och alla med sin egna transformator.


 
Modeller
Svart 12.490:-


Typ:
Monoblock

Effekt:
1 x 300 watt 8 ohm RMS

Analoga ingångar:
1 RCA, 1 XLR

Högtalaranslutningar:
Skruv, tar bananer

Mått:
217 x 203 x 483 mm

Vikt:
10 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-08-22