Panasonic SC-HTB700

Panasonic SC-HTB700 är en trekanals Dolby Atmos soundbar som kommer med en trådlös subwoofer. Bluetooth för en smidig uppkoppling och har tre stycken 6.5cm högtalare.

- 367 Watt
- Trådlös subwoofer
- Bluetooth
- Stöd för Dolby Atmos och DTS
- Flera olika ljudinställningar
- 2 st HDMI in/1 ut med ARC/HDCP 2.2

Smärtfri uppkoppling
Panasonic SC-HTB700 har tre stycken mindre element på 6.5cm. Den trådlösa subwoofern har ett baselement på 16cm. Du kan ta ut ljudet från din TV med hjälp av HDMI ARC (Audio Return Channel) eller optisk kabel, som finns på de flesta TV-apparater idag. SC-HTB900 har också tre HDMI-ingångar för hantering upp till 4K (HDCP 2.2), samt Bluetooth för att smidigt koppla upp dig till telefonen.

Ljud över huvudet
Ta del av de nya ljudformaten, Dolby Atmos och DTS:X som ger en helt ny känsla då ljudet kan transporteras över eller "genom" lyssnaren. Detta ger riktigt 3D surroundljud som omsluter lyssnaren totalt. Du har även flera ljudinställningar att välja på soundbaren. Standard valen som musik och film läge finns, men även Clear-mode dialog som gör att röster hörs bättre under filmens gång.
 
Mervärden på större modell: SC-HTB900

- 505 Watt
- 6 x 6.5cm element och 2 x diskanter
- Chromecast

Dolby Atmos - Objektbaserat ljud
Dolby Atmos är ett tredimensionellt (även kallat "immersive sound") och objektbaserat ljudformat. Med hjälp av höjd-,längd- och breddkordinater där metadata jobbar för att få fram en helt ny inlevelse till film med hjälp av atmos-högtalare blir upplevelsen tredimensionell. Atmos har stöd för upp till hela 64 högtalare beroende på processor/förstärkare, men det mer vanliga är att köra en "7.1.2" eller "7.1.4" konfiguration där sista siffran indikerar antalet Atmos-kanaler.

DTS:X - Utvecklat utav DTS Inc.
Tanken med DTS:X är att vara en motpol till det omtalade Atmos-formatet från Dolby. Precis som Dolby Atmos är DTS:X ett tredimensionellt (även kallat ”immersive sound”) och objektbaserat ljudformat. Det betyder att ljudeffekterna placeras med hjälp av höjd-, längd- och breddkoordinater som ingår i ljudet som metadata. Förstärkaren använder denna information för att placera ut varje ljudeffekt på rätt ställe i hembion.


 
Modeller
Svart 6.067:-


Typ:
Soundbar

Förstärkare:
367 watt total uteffekt

Högtalare:
3st 6.5cm

Subwoofer:
1st 16cm baselement

Funktioner:
Bluetooth, Dolby Atmos, DTS:X

Ingångar:
2 x HDMI, 1 x optisk, 1 x USB

Utgångar:
1 x HDMI (ARC)

Vägghängd:
Ja

Medföljande tillbehör:
Fjärr, väggfäste, bruksanvisning

Mått:
1050 x 78 x 128 mm

Vikt:
10 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-08-16