Marantz NR1510
- 5 x 50 watt i 8 ohm
- Kompakt design med en höjd på drygt 10 cm
- 6 HDMI in med 4K, HDR10 och Dolby Vision
- HDMI eARC
- Phono-ingång för vinyl
- Trådlöst nätverk
- AirPlay / DLNA / Spotify Connect / Bluetooth
- HEOS multirumlösning
- Röststyrning via Google Assistant / Amazon Alexa
- Audyssey-kalibrering


Marantz NR1510 är en slimmad receiver med lagom kraft för mindre musik- och hembioanläggningar. Här finns även flera olika sätt att strömma musik direkt från en telefon eller surfplatta tack vare Spotify Connect, Airplay, HEOS och Bluetooth. Receivern hanterar 4K, HDR, HLG och Dolby Vision så man är fullt förberedd för de viktigaste standarderna på marknaden idag. Årets modell har dessutom fått HDMI eARC!

Slimmad receiver
Marantz NR1510 är en kompakt receiver för den som inte har möjligheten med en full-size receiver men vill fortfarande ha dagens funktioner för högupplöst bild och ljud samt strömma musik från en telefon eller surfplatta. Receivern har sex HDMI-ingångar (varav en på framsidan) och är förberedd för 4K Ultra HD och HDR vilket underlättar om man vill ansluta en 4K Ultra HD Bluray-spelare. Stöd finns för 4:4:4 färg, HDR, BT.2020 och Dolby Vision via HDMI. Dessutom HLG (Hybrid Log Gamma) pass through.

Nätverksfunktioner
Marantz NR1510 kräver inga donglar eller nätverkskablar utan har byggt in både trådlöst nätverk och Bluetooth. Receivern ansluter till hemmets trådlösa nätverk och kan på det sättet ta del av Spotify Connect, Airplay, Internetradio, DLNA samt styras över nätverket via en app. Föredrar man trådat går detta självklart lika bra. NR1510 har inbyggd Bluetooth för att para ihop en kompatibel smartphone, surfplatta eller dator för att strömma musik snabbt och enkelt.

HEOS
Marantz NR1510 har inbyggt stöd för HEOS - ett trådlöst multirumsystem för att njuta av sin musik i hela hemmet. Med hjälp av HEOS-appen konfigurerar du dina rum med olika högtalare, och kan sen välja att spela samma eller olika musik från tjänster som Spotify Connect, Tidal, Deezer m.m. Här finns även möjligheten att spela upp lokalt lagrad musik som ligger på en NAS, eller ansluten USB-sticka. Perfekt när man vill komma åt de tunga högupplösta musikfilerna som FLAC, WAV och DSD. Du kan även röststyra förstärkaren genom Amazon Alexa (kräver kompatibla produkter).

Kalibrering
Marantz NR1510 har autokalibrering av ljudnivåerna via Audyssey MultiEQ där upp till 6 lyssningspositioner kan ställas in. On screen display gör det enkelt att se och reglera de inställningar som finns att göra i receivern.


 
Modeller
Svart 6.990:-
Silver 6.990:-


Typ:
A/V-Receiver

Effekt:
5 x 50W (8 Ohm, 2 kanaler i drift)

Inbyggd dekoder:
Dolby Digital, DTS, Dolby True HD, DTS HD Master Audio

Digitala ingångar:
6 x HDMI, 1 x optisk, 1 x coaxial, USB, Ethernet

Analoga ingångar:
3 x stereo RCA, 3 x komposit, 1 phono in

Digitala utgångar:
1 x HDMI

Analoga utgångar:
2 x Sub Out, Front Pre Out, hörlursutgång, komposit

Högtalaranslutningar:
Skruv (tar bananer)

Mått:
440 x 105 x 378 mm
440 x 175 x 378 mm (uppfälld antenn)

Vikt:
8.2 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-06-18