Musical Fidelity M5si
- 2-kanals stereoförstärkare
- 2 x 150 watt i 8 ohm
- Oerhört laststabil
- Inbyggt RIIA-steg för MM-pickuper
- Inbyggd USB-DAC med stöd för upp till 24bit/96kHz
- Home Theater funktion


Musical Fidelity M5si är en 2-kanals förstärkare med stilren design och härlig byggkvalitet. Med en effekt på 2 x 150 watt klarar den av att driva de flesta högtalare på marknaden. En del av tekniken i M5si är hämtad från flaggskeppet Nu-Vista 800.Konstruktion
Invändigt är M5si konstruerad av dubbla, av varandra oberoende, monoblock som kopplats till en separat förförstärkare. Tekniskt är den väldigt lik den större M6si. Konstruktionen baseras på en ny kretslayout som ger korta signalvägar och minimerar brus eller förvrängningar av signalen, det ger ett rent, bra ljud både hos låg och högfrekventa signaler. Separationen mellan kanalerna blir även väldigt bra då cross talk ligger på en låg nivå. Effekten är väl tilltagen med sina 150 watt per kanal i 8 ohm och dessutom är den stabil ner till 2 ohm. Detta gör att den klarar av att driva de flesta högtalare på marknaden.

M5si är härligt välbyggd med den rätta kvalitetskänslan och sköna minimalistiska design.

Anslutningar
Musical Fidelity M5si har gott om anslutningar inklusive ett inbyggt RIIA-steg för MM-pickuper, USB-DAC för inkoppling av PC eller MAC och en Home Theater-ingång utöver de vanliga analoga ingångarna. Home Theater funktionen är perfekt för de som har en bioförstärkare och ställer höga krav på ljudet i 2-kanal, man kopplar helt enkelt in sin sin bioförstärkare till HT-ingången på sin M5si och den förvandlas till ett riktigt potent slutsteg.

Mervärden på den större Musical Fidelity M6si:

- Mer effekt, 2 x 220 watt i 8 ohm
- Större nätaggreat, bättre strömförsörjning
- Lägre distortion
- Bättre signal/brusförhållande

 
Modeller
Svart 24.990:-
Silver 24.990:-


Typ:
Stereoförstärkare

Effekt:
2 x 150 watt (8 ohm)

D/A-Omvandlare:
96kHz/24-bit

Digitala ingångar:
USB-B

Analoga ingångar:
4 stereo RCA, HT-ingång, Phono (MM)

Vikt:
14.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-06-17