Monitor Audio CP-CT380-IDC Atmos-paket

Paket med fyra stycken Monitor Audio CP-CT380-IDC. Perfekt för Dolby Atmos och DTS:X! Detta är en takhögtalare för infällnad, vars unika 3-vägskonstruktion kombinerar diskant, mellanregister och bas för högsta nivå av prestanda. Takhögtalaren erbjuder justerbara nivåer, vridbara element och ett inbyggt högtalarkabinett vilket gör infällnad i tak till en smidig affär.

- Paket med fyra stycken Monitor Audio CP-CT380-IDC
- 3-vägs takhögtalare
- Vridbar IDC-diskant och mellanregister
- C-CAM Gold kupoldiskant
- 4 tums C-CAM mellanregister
- 8 tums C-CAM baselement med RST-kon
- Nivåjustering för diskant och mellanregister
- Lufttät sluten högtalarlåda
- Tri-grip doglegs för säker montering
- Diskret grill med magnetisk ram, går att måla

Controlled Performance
CP står för Controlled Performance, och är namnet på Monitor Audios högtalare för infällnad i vägg och tak, och erbjuder helt slutna högtalarlådor, vilket förhindrar ljudläckage ut i väggarna samt håller borta damm från kritiska delar i högtalaren. Med en vridbar IDC-konstruktion (Inverted Dual Ceoncentric) kombineras diskant och mellanregister i samma bygel för maximal prestanda i tak.

CP-CT380IDC
I den vridbara modulen ingår en 1 tums C-CAM Gold kupoldiskant samt ett 4 tums C-CAM mellanregister, för ett tydligt och klart ljud. Med nivåjusteringen kan du ställa in både diskant och mellanregistret med +/- 3dB, beroende på förutsättningarna i ditt rum. Ett 8 tums C-CAM baselement, samma som finns i Silver-serien, har en RST-kon vilket ger ett trovärdigt tryck och stabilt basregister.

Element i C-CAM legering
C-CAM står för Ceramic Coated Aluminium Magnesium och är en innovativ legering utvecklad av flygindustrin för propellerblad till jetmotorer. Materialets extrema styvhet är utmärkt för högtalarelement och ger låg deformation, låg vikt och därmed ett rapp och kontrollerat ljud med låg distortion.

Element med RST yta
RST innebär att ytan hos högtalarkonen har fått små nedbuktningar, vilket låter som en enkel förändring men i realiteten har inneburit avancerade datorsimulatorer med hjälp av Finita Element Metoden. Fördelen med RST är att konen blir klart styvare och kan göras lättare vilket ger lägre distortion och ökad rapphet. Dessutom minskar stående vågor längs konens yta tack vare RST-konstruktionen.

Installation
Vi på Hembiobutiken har stor erfarenhet och ett brett utbud av högtalare för inbyggnad i tak, också kallade in-ceiling högtalare. Skulle du behöva hjälp med hur du skall bygga in dem i taket så kan du kontakta oss för rådgivning med dina nya takhögtalare. Du kan även läsa mer om takhögtalare i våran hembioskola.

Inbyggnadsmått
Monteringsdjup: 181 mm
Hålmått: Ø 274 mm

Följande produkter ingår i paketet:
2 st Monitor Audio CP-CT380IDC
2 st Monitor Audio CP-CT380IDC


 
Modeller
Paket 16.990:-


Typ:
Atmos-paket

Mått:
Se respektive produkt

Vikt:
8.6 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-05-16