Sony UBP-X800M2
- 4K Ultra HD Bluray-spelare
- HDR10, HLG och Dolby Vision
- Stöd för 4K Netflix
- Hi Res Audio för högupplöst musik
- Dubbla HDMI ut (bild och ljud)
- Bluetooth för trådlöst ljud med hörlurar


Sony UBP-X800M2 ger en förstklassig bild hemma med de senaste 4K Ultra HD Bluray-titlarna. Nu även med stöd för Dolby Vision! Njut av det högupplösta formatet med en fantastisk skärpa och utökat kontrastomfång precis som regissören tänkt sig att du ska uppleva det. Spelaren fungerar även som en universalspelare för musik då den har stöd för Hi-Res Audio och kan spela upp både SACD och DVD-Audio.

Sony hjärta 4K
Sony UBP-X800M2 ger dig en skarp och detaljerad bild med utökat kontrast-och färgomfång. Ultra HD Bluray-formatet ger dig upp till 4x så hög upplösning som vanlig Bluray, och gör sig riktigt bra med dagens stora TV-apparater och 4K-projektorer. Spelaren har ett hölje med unik ram-och balkkonstruktion som ger ett bättre skydd mot mikrovibrationer, samt en ökad stabilitet.

Multi-HDR
Sony UBP-X800M2:s främsta nyhet är att den nu har stöd för Dolby Vision. Det licensierade HDR-formatet från Dolby som ger dig en optimerad HDR-bild för varje scen i filmen. Idag hittar du filmer med Dolby Vision både på skiva men även på tex iTunes Movies om du äger en Apple TV 4K.

Streaming och nätverk
Sony UBP- X800M2 kan anslutas både trådlöst och med nätverkskabel där vi hittar möjligheten att streama film och musik via det lokala nätverket. Med stöd för Hi-Res Audio kan du lyssna på högupplöst musik som FLAC, WAV eller DSD. Vill man även streama filmer och serier finns 4K Netflix med sitt utbud.

Bluetooth
Sony har tänkt en nivå till när det gäller att titta på film i lugn och ro när man inte vill störa familjen eller grannar. Via den inbyggda Bluetooth-sändaren kan du para ihop ett par trådlösa Bluetooth-lurar med spelaren och på det viset njuta av filmen utan att bli störd eller störa andra. En praktisk funktion när man är sugen att titta på film under småtimmarna.

En annan smart funktion är möjligheten att skicka ljud både till TVn och en trådlös Bluetooth-högtalare samtidigt om man vill titta på film och höra dialogen ännu tydligare från två olika platser.

 
Modeller
Svart 3.479:-


Typ:
4K Ultra HD Blu-ray

Bildutgångar:
HDMI

Digitala ljudutgångar:
HDMI, coaxial

Digitala ingångar:
Ethernet, USB

Spelar:
4K UHD Bluray, 3D Bluray (1080p), Bluray, DVD, CD, SACD, DVD-Audio, Hi-Res Audio (DSD, FLAC etc)

Mått:
430 x 50 x 265 mm

Vikt:
3.8 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-05-03