Sony HT-SD35

Sony HT-SD35 är en diskret soundbar som med Sonys surroundteknik S-Force Pro Front ger ett snyggt surroundljud från endast 2 högtalare. Den aktiva subwoofern som tack vare sin trådlösa koppling blir enkel att placera, ger ett skönt bastryck som förhöjer upplevelsen av det du väljer att titta- eller lyssna på. Med Bluetooth streamar du enkelt din favoritmusik från valfri streamingtjänst. Soundbaren ansluts enkelt med en HDMI-kabel till TV´n och genom denna får man även ljudet i retur tack vare ARC-funktionen.

- 2.1 soundbar med Sony S-Force Pro Front
- Trådlös aktiv subwoofer
- Total uteffekt 320 watt, S-Master
- HDMI med ARC
- Streaming via Bluetooth
- Går att väggmontera

Förbättra ditt TV-ljud
En soundbar är ett diskret och smidigt sätt att förbättra ljudet från sin TV. De dubbla elementen i soundbaren tillsammans med den trådlösa subwooferns element på 16cm och totala systemeffekten på hela 320 watt ser till att både musik och film återges på ett realistiskt sett. Inkopplingen till TV sker enkelt med en HDMI-kabel som dessutom hanterar ljudretur via HDMI (ARC). Skulle din TV saknar ARC-funktionen finns även en optisk ingång. Det finns flera förvalda ljudlägen beroende på vilken typ av program du tittar på och vid sena kvällar kan man enkelt aktivera nattläget som dämpar de djupare frekvenserna och höjer dialogen/talet i filmen, perfekt när man vill titta på film utan att störa de andra i familjen.

Streama din favoritmusik
Med den inbyggda Bluetooth-mottagaren kan du streama din favoritmusik från valfri källa i hög kvalitet.

Väggmonteringsbar
Sony HT-SD35 passar bra på en TV-bänk och för de som vill ha en ännu diskretare lösning går soundbaren även enkelt att väggmontera.

 
Modeller
Svart 3.190:-


Typ:
Soundbar

Förstärkare:
320 watt total uteffekt

Högtalare:
2 st

Subwoofer:
1 st 16cm

Funktioner:
HDMI ARC, Bluetooth

Ingångar:
1 x optisk

Utgångar:
1 x HDMI (ARC)

Vägghängd:
Ja

Medföljande tillbehör:
Manual, batterier, fjärrkontroll, optisk kabel

Mått:
Soundbar: 900 x 64 x 88 mm, Subwoofer: 190 x 382 x 390 mm

Vikt:
10.2 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-04-25