Triangle AIO Pro A50 streamingförstärkare

Triangle AIO Pro A50 är en liten integrerad förstärkare, streamer och zonlösningi ett. Den ingår i Triangles AIO-system så man kan få ett praktiskt multirumsystem och spela musik trådlöst från Spotify, Tidal, Deezer m.m i vardagsrummet, köket eller uteplatsen. AIO Pro A50 är enkel att använda och styrs via AIO-appen eller via styrsystem genom RS232-ingången.

- Liten och lättplacerad förstärkare med streaming
- 2 x 50W vid 8 Ohm
- Trådlöst wi-fi
- Strömma musik via Spotify, Tidal, Deezer eller Internetradio
- Bluetooth
- Konfigureras och styrs via Triangles AIO-app
- Kan byggas ut till multirum med övriga AIO-produkter
- Optisk digital och analog ingång

Expandera AIO
Triangles streaminghögtalare AIO är en exklusiv produkt som förgyller hemmet med trådlös musik i ett snyggt format. Med Pro A50 kan du bygga ut AIO-systemet i flera rum i hemmet så du smidigt kan lyssna på musik i hela hemmet och styra allting direkt i appen. Förstärkaren är liten och lättplacerad och har en effekt på 2 x 50W (8 Ohm) vilket är tillräckligt för att driva ett par lättdrivna högtalare ute på altanen eller andra sekundära rum. Tack vare den digitala ingången kan Pro A50 även användas för att få in TV-ljudet.

Strömma på
Med hjälp av Spotify Connect räcker det att gå in i telefonens eller surfplattans Spotify-app, välja Pro A50 som en enhet, och sen börja spela sin musik. Enkelt och smidigt. I AIO-appen kommer man åt fler streamingtjänster som Tidal och Deezer, samt möjligheten att lyssna på Internetradio eller lagrad musik på nätverket via DLNA.

En dedikerad websida finns även med videoinstruktion för hur du kommer igång med Triangles AIO-produkter.

 
Modeller
Svart 3.990:-


Typ:
Stereoförstärkare

Effekt:
2 x 50W (8 Ohm)

Digitala ingångar:
Optisk, USB, Etehernet

Analoga ingångar:
Aux 3.5 mm

Mått:
135 x 30 x 147 mm

Vikt:
0.5 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-04-18