Hifiman Arya Stealth Magnets Design
- Öppna hifi-hörlurar med planarmagnetisk konstruktion
- Läcker mattsvart finish
- Mycket hög kvalitet och komfort
- Nanometer-membran
- Patenterad ”Window Shade Grill” design
- Hörlurskabel i ”crystalline” koppar
- Frekvensomfång: 8 Hz - 65.000 Hz
- Känslighet : 94 dB
- Impedans : 35 Ohm
- Vikt : 404 gram


Hifiman Arya Stealth Magnets Design är en enastående hifi-hörlur för de som längtar efter riktigt välljud. Inspirationen till Arya ligger i den tidigare HE-1000 V2, enligt många en av de bästa hörlurarna de hört, och använder planarmagnetiska element med nanometer-membran. Världens tunnaste element som tar fram detaljer på ett mycket imponerande sätt samtidigt som ljudet bli otroligt transparent och helt neutralt.
[underrubrik]Hifi is coming[/underrubrik]Med Hifiman Arya får du en hörlur som kan återskapa en värld av musik du aldrig trodde var möjlig med ett par hörlurar. Den målar upp en extremt stor och levande soundstage som utan problem kan jämföras med betydligt dyrare högtalare. Här får du helt enkelt musikens själ helt utan kompromisser. Detaljer som bara ett fåtal högtalare kan återskapa samt en rytmisk och förförande ljudbild med extrem närvaro och detaljseparation gör Arya till ett billigt alternativ in till High-End världen.

Hifiman förstår vikten av komfort och har inte trummat på ergonomin. Metallbygeln är resultatet av smart industriell design där strukturen är maskinfräst och handpolerad för bästa möjliga hållbarhet, samtidigt som huvudbandet ger ett mjukt och jämnt tryck som passar allas huvuden. Öronkuddarna har en avlång design som följer örats form och är beklädda med polyester istället för velour.

[underrubrik]Planar Magnetic[/underrubrik]Hifimans specialitet och filosofi är att skapa klassledande hörlurar med planarelement av magnostat typ i en prisklass som inte var möjligt tidigare. Elementet är istället extremt tunt och ovalt, där strömledande trådar drivs av ett magnetfält för att skapa rörelse till elementet. Till skillnad från Hifimans mindre hörlurar använder Arya ett extremt tunt nanometer-membran. På det viset får man en väldigt låg massa som ger snabbare transientsvar och lägre distorsion för att återge en extremt neutral ljudbild.

[underrubrik]Window Shade System[/underrubrik]Patenterad teknik som hjälper till att skydda elementet samt optimerar den öppna-konstruktionen med att reducera bort ljudreflektioner internt. Detta ger en bredare soundstage som bidrar till ännu högre upplösning och textur. Estetiskt sett har Arya en mattsvart finish på grillarna för att ge en mer modern high-tech look.

[underrubrik]Tillbehör[/underrubrik]Hifiman Arya håller det hela enkelt genom att skicka med en singel kabel som ansluts mellan kåporna och din hörlursförstärkare. Det är dock inte vilken kabel som helst utan en 1.5 meter lång ”crystalline”-kopparkabel med svart flätat hölje och fina ljudegenskaper som höjer kvaliteten och helhetsintrycket. Kontakterna in i kåporna är standard 3.5 mm och anslutning till förstärkaren är med den större 6.35 mm-kontakten.

 
Modeller
Svart 14.990:-


Typ:
Öppen

Frekvensomfång:
8 - 65.000 Hz

Impedans:
35 Ohm

Känslighet:
94 dB

Kontakt:
6.35 mm

Kabellängd:
1.5 meter

Vikt:
0.4 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-04-16