Solid Tech Radius Cinema 8 Svarta ben

Solid Tech är ett svenskt företag med egen tillverkning i Malmöregionen. De är kända för väldesignade möbelprodukter inom Hi-Fi-kategorin med hög kvalitet och prestanda. Radius-serien består av ett antal olika modeller och dess modulära uppbyggnad gör att man kan kombinera modeller med varandra på ett bra sätt. Cinema 8 har 8 hyllplan fördelade i tre sektioner vilket ger bra förvaringsmöjligheter och fundament för centerhögtalare. Modellen finns med aluminiumpelare i svart eller silver, där denna vara är med svarta pelare. Till dessa kan du välja mellan hyllplan i flera olika materialutföranden. Du väljer själv om du vill ha högst avstånd i botten eller högre upp.

- Anodiserade aluminiumben/pelare
- Bredd 2180 mm
- Höjd 630 / 545 mm
- Djup 500 mm
- Bredd mellan pelare 830, 510, 520 mm
- Höjd mellan hyllplan 150, 235 och 319 mm
- Maxlast 60 kg / hylla resp 50 kg för den bredare
- Internt stagade ben för minimering av vibrationer
- Infrästa anslutningsdelar för benen i toppskivan
- Hyllplan i flera olika utföranden

Solid Tech Radius
Radius-serien är tillverkad för att vara modulärt uppbyggd och benen finns i olika längder för olika applikationer. Dessutom läckert silver eller svart anodiserade. Benen är i solid extruderad aluminium vilket ger en jämn hållfasthet och designen gör dem både kraftfulla och vibrationsdämpande samtidigt som de håller en låg vikt. Benen eller pelarna ansluts mellan skivorna som finns i olika träfaner-utföranden eller vit eller svartlackerad MDF. Längst ned finns fötter med spikes (golvskydd kan köpas till som tillbehör om man inte vill använda egna) för en stabil och bra placering på golvet. I Radius-serien finns olika bredder och kombinationer vilket gör att du kan hitta en möbel som passar ditt behov, i samma utseende finns även högtalarstativ.

Radius Cinema 8
Radius Cinema 8 har 8 hyllplan och är anpassad för Hi-Fi eller hembioutrustning med de väl tilltagna måtten och den öppna lösningen som ger bra ventilation och möjlighet att ansluta kablar.

Varmt rekommenderade
Vi har under en tid haft bänkarna i våra butiker och vi är mycket nöjda, finishen är mycket bra både på själva hyllplanen och pelarna. Trots att bänkarna är mycket enkla att sätta ihop så blir de ovanligt styva och stadiga vilket är ganska ovanligt på bänkar med enkla konstruktioner.

 
Modeller
Svart 21.250:-
Mocca 21.250:-
Valnöt 21.250:-
Ek 21.250:-
Körsbär 21.250:-
Björk 21.250:-
Vit 21.250:-


Typ:
A/V-Rack

Yttermått (BxHxD):
2180 x 630 x 500

Max belastning:
50 / 60 kg

Vikt:
40 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-04-15