JBL Live 650BTNC
- JBL Signature Sound (40 mm element)
- Skön passform
- Aktiv brusreducering
- Google Assistant / Amazon Alexa
- Handsfree
- My JBL headphones app
- Upp till 30h batteritid (brusreducering avstängd)


JBL Live 650BTNC är en bekväm och trådlös hörlur som använder sig av aktiv brusreducering och röststyrning via Google Assistant eller Amazon Alexa.

Proffsigt och trådlöst ljud
JBLs nya Live-serie är framtagen för det urbana landskapet samtidigt som man är uppkopplad till människor och musik. Live 650BTNC är den största modellen och använder sig av kraftiga 40 mm element för att återge det klassiska JBL-ljudet. De stora over-earkåporna sluter öronen helt och ser till att hålla tätt för en tajtare basåtergivning samtidigt som man inte trummar på komforten tack vare den sköna passformen och huvudband av textil.

Lugn och ro hur du vill
Aktiv brusreducering innebär att hörurarna kan filtrera bort allt buller och brus i din omgivning så du kan njuta av din musik även på de mest livliga platserna. Integrerad mikrofon i kåpan ger praktisk handsfree-funktion utan att behöva tänka på att plocka fram mobilen eller ansluta kablar.

Din röst gäller
Med röststyrning via Google Assistant eller Amazon Alexa får man total kontroll genom att ge enkla kommandon till sina hörlurar. Genom att knacka på ena kåpan aktiverar man röstassistenten och kan be den spela din favorit-spellista, sms:a en vän eller kolla upp vädret. Via JBLs egna headphone-app kan man justera och skräddarsy sina förvalda röstkommandon.

 
Modeller
Svart 1.990:-
Vit 1.990:-
Blå 1.990:-


Typ:
Trådlös

Kontakt:
Ja

Tillbehör:
Aux-kabel, väska, laddningskabel

Vikt:
0.26 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-04-15