Canton Smart Soundbox 3

Canton Smart Soundbox 3 är en trådlös aktiv högtalare med omfattande streamingstöd tack vare inbyggd Google Chromecast. Din favoritmusik kan även streamas direkt med Spotify Connect och skulle nätverk saknas finns Bluetooth eller en 3.5mm analog ingång. Högtalaren kan användas som stand alone eller som en del av ett multiroomsystem eller varför inte som trådlösa surroundhögtalare till någon av Cantons Smart soundbars. Koppla ihop två Smart Soundbox 3 så har du äkta stereoåtergivning.

- Trådlös högtalare med multiroom-funktion
- Inbyggd Google Chromecast och Spotify Connect
- Enkel installation med Google Home
- Inbyggt WiFi 2.4/5GHz
- Touch panel på ovansidan
- Rejält kabinett i MDF
- Går att stereokoppla eller använda som trådlösa surroundhögtalare
- Finns i vit el. svart semimatt lack

Smart Soundbox 3
Smart Soundbox 3 är en kompakt och välbyggd trådlös högtalare. Högtalaren är bestyckad med en 19mm diskant i aluminium, ett 95mm bas/mellanregister och två passiva baselement med en förstärkare på 120 watt. Vill man njuta av riktig stereo kan man köpa två stycken och parkoppla för en ännu större ljudbild. Tillsammans med Smart Soundbar 9 eller 10 går Soundbox 3 att användas som trådlösa surroundhögtalare. För ännu bättre basåtergivning rekommenderas den trådlösa Smart SUB 8 som enkelt kopplas ihop med Smart Soundbox 3.

Streama musiken trådlöst, överallt!
Smart Soundbox 3 har inbyggt WiFi med stöd för både 2.4- och 5GHz-bandet. Koppla enkelt ihop Soundbox 3 med ditt trådlösa nätverk och streama din favoritmusik via den inbyggda Chromecastklienten, som har mer än 200 olika partners för streamingtjänster, eller med Spotify Connect. Installation och multirumstyrning sker direkt i Google Home-appen. Du kan bygga vidare på ditt trådlösa multiroomsystem med Cantons produkter i Smart-serien och andra tillverkares Chromecast-kompatibla produkter .

Canton Smart-serie
Canton har nu äntligen lanserat Smart; en serie trådlösa högtalare med inbyggd musikstreaming och som kan länkas så du spelar samma eller olika musik i hela hemmet.

 
Modeller
Svart 3.890:-
Vit 3.890:-


Typ:
Trådlös

Diskant:
1 st 19mm aluminium

Mellanregister:
1 st 95mm aluminium

Bas:
2 st (100 x 57mm) metal, wave surround

Frekvensomfång:
40 - 30.000 Hz

Mått:
120 x 210 x 120mm

Vikt:
2 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-04-11