Netgear ABC1000 Arlo Baby

Netgear ABC1000 Arlo Baby är en trådlös övervakningskamera för de allra minsta med Full HD-upplösning 1080p och har flera smarta funktioner som musikspelare, avancerad night vision, 2-vägs kommunikation, nattbelysning i flera färger och rörelse-, ljud- och luftsensor.

- Trådlös övervakningskamera
- Filmar i Full HD 1080p
- Styrs med Arlo App för iOS, Android, PC, MAC och Apple-TV
- Inbyggt uppladdningsbart batteri
- Smart musikspelare
- Luft-, rörelse- och ljudsensor
- Avancerad Night Vision
- 2-vägs kommunikation
- Smart justerbar nattbelysning
- Upp till 130 graders betraktningsvinkel och 8 x digital zoom
- Ett övervakningssystem kan- och får aldrig ersätta riktig övervakning med regelbunden tillsyn

Arlo Baby
Arlo Baby en övervakningskamera för de allra minsta och har flera smarta funktioner för att övervaka och kommunicera med ditt barn på ett diskret och säkert sätt. Ett dekorativt kit medföljer för att få en lite roligare touch på kameran. Arlo Baby är gjord för placering på en bänk eller hylla och det medföljande fästet gör det enkelt att montera kameran på väggen om man föredrar det. Kameran kopplas enkelt upp mot din nätverk mot 2.4- el. 5GHz-bandet och styrs med den kostnadsfria appen Arlo App som finns tillgänglig för iOS, Android, webläsare och Apple TV.

Smarta funktioner
Arlo Baby är fullproppad med smarta funktioner som den smarta musikspelaren i vilken du kan spela in din egna röst eller välja musik från din smartphone. Med luftsensorn kan du hålla koll på luftfuktighet och temperatur. 2-vägs kommunikationen gör att du både kan lyssna och prata med barnet, direkt från din telefon. En avancerad mörkerkamera med infrarött ljus gör övervakningen diskret, även helt i ett helt mörklagt rum. Den inbyggda belysningen kan ställas i tusentals olika färger. Skulle barnet vakna upptäcker rörelse- och ljudsensorn detta och skickar ett larm till din kopplade enhet.

 
Modeller
Vit 2.190:-
Grön 2.190:-


Typ:
Övervakningskamera

Funktion:
Trådlöst babyövervakningssystem

System:
WiFi

Kompatibel med:
iOS, Android, PC, MAC, Apple-TV

Mått:
68 x 111 x 65mm

Vikt:
0.33 Kg

Inkom i sortimentet:
2019-04-10